2777
2789

سلام دوستان یکساله زایمان کردم  بعد زایمان دچار افسردگی  و استرس شدید شدم چند ماه طول کشید تا یکم الان نرمال شدم ولی یه درد عجیب موندخ باهام لطفا اگه کسی تجربه  داره بگه ممنون میشم  

دردم مربوط به سرمه  یک نقطه از سرم سمت چپ درد میکنه انگار خورده به لبه پنجره نمیدونم تجربش دارید یا نه دردش تو یک نقطس تو سر  گاهی چشمم  گوشم ودندکنا فک بالا همین سمت چپ هم باهاش درد میگیره  و پیشونی بازم فقط سمت چپ درد زیاد نیست خفیفه 

کسی میدونه از چیه 

عزیزم حتما باید بری دکتر و ام ار ای انجام بدی..

ما چی بگیم دکتر باید با ازمایش و ...بگه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگرن دارم دقیقا همینطوریهیه نقطه از سمت راست سرم درد می‌کنه و چشام و دندونام جوری که دندونام رو‌ ...

راستش میترسم یبار رفتم گفت چیزی نیست ولی میخای خيالت  راحت شه برو ام ار ای ولی بشدت میترسم انجام بدم بگن چیز خطریه  خل شدم بعد زایمان حساس شدم رو مریضیا لطفا میشه دقیق بگید چطوری هستین گاهی گوشتون هم درد میگیره؟چشمتون اب میاد؟ 

بخدا راضیم میگرن باشه مادرمم داشت از مشکلات دیگه میترسم تومور....

نه بابا بد بدلت راه نده منم دارم همون علایم رو 

اگه مادرت داره پس ارثی نترس گلم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
میشه لطفا بگی علایمت دقیق چطوره ممنون میشم

عزیزم سردرد عضبی هستش مثلا کم خواب یا گشنگی و تشنگی یا جایی باشی سرو صدا زیاد باشه نور زیاد و عطرهای تند حتی گاهی زمان پری و استرس و اضطراب خلاصه هر چی باعث تحریک سیستم عصبیت بشه سردرد میاد سراغت باید اونها رو رعایت کرد 

سلامتی و خوشبختی دخترم

تو شرایط سنی و یا تحریک شدن هر کدوم از سیستم عصبی برای سردرد فرق میکنه به احتمال زیاد کم خوابی و نور باعث سردرد شما میشه چون تا زمانی که من اتاق خوابم رو کامل تاریک کنم یادم باشه این علایم شما رو داشتم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
الان بچه شیرمیدم خابم خوب نیست استرسم دارم زیاد

بله بخاطر همون کم خوابی سردرد داری

من دیگه قرص نمیخورم کبدم التهاب داره بخاطر قرصهای شیمیایی که خوردم فقط با بادکش پشت گردنم خوب میشم

سلامتی و خوشبختی دخترم
بله بخاطر همون کم خوابی سردرد داریمن دیگه قرص نمیخورم کبدم التهاب داره بخاطر قرصهای شیمیایی که خوردم ...

لطفا واسم دعا کن یکساله از استرس و فکر بیخود هلاکم خدا به بچم رحم کنه ممنونم ازت که وقتت گذاشتی  گلم خدا خیرت بده