2777
2789
عنوان

زود تند سریع جواب بدید تو دوراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه خالی مناسب پذیرایی رودرواسی دار نیست غذای  پیکنیک و سیزده بدر و دروهمی باغه 

این نظر شخصی منه شما خودت صاحب اختیاری 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

من طرفدار یک غذا بر روی سفره ام یروز یکی ازفامیلای شوهرم که خیلی پولداره مهمونمون بود من دونوع غذا گذاشتم همون اول سفره گفت ما فقط یک نوع رو انتخاب میکنیم و نوع دیگه رو لب نمیزنیم تا دفعه بعد همون یک نوع رو بذاری ما داریم شاید شمام داری ولی اگر یکی نداشته باشه دونوع بذاره دفعه بعد خجالت نکشه یا دردسر براش درست نکنیم که نتونه مهمونی ودورهمی ساده داشته باشه 

خیلی خوشام اومد که بفکر ادما باشرایط مختلف بود 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

بازم نظر خودته

حالا یا قرمه سبزی درست کن یا برنج بزار یه کم کنار جوجه ها

اگه خواستن جوجه رو با برنج بخورن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

من اگه مهمون رو درواسی دار برام میاد یا میدونم یکی بد غذاست حتما دو نوع درست میکنم 

اوایل ازدواج بی تجربه بودم دوست شوهرم و خانومش اومدن فقط فسنجون درست کردم اقا لب نزد کلا برنج خالی و سالاد خورد اینقدر خجالت کشیدم واقعا فسنجون همه پسند نیست 

ولی هم خانواده ی خودم هم خانواده ی شوهرم همه جوجه خوریم واسه همین غذای دیگه ای کنارش درست نمیکنم بیشتر هم بخاطر هزینش زیاد نشه چون اونا هم واقعا خسیسن 

رون مرغ رو با پوست کباب میکنین یا بدون پوست؟ ادویه چی میزنی؟ 

منم طرفدار یک نوع غذام

شما در کنارش ماست موسیر یا ماست اسفناج

سالاد شیرازی یا سالاد کلم

در کاسه های بزرگ که هر که میل داشت واسه خودش تو کاسه کوچیک بریزه

دوغ و نوشابه بزار

اگه احساس میکنی مجلستون یکم رسمی تره و از حالت خودمانی کمتره یه نوع خورشت هم بزار مثل قرمه سبزی یا قلیه میگو یا قیمه بادمجون

من طرفدار یک غذا بر روی سفره ام یروز یکی ازفامیلای شوهرم که خیلی پولداره مهمونمون بود من دونوع غذا گ ...

اره تفکر فامیلتون خیلی درسته 

خانواده ی شوهر من چون زیادن و هزینه ها میره بالا هیچکس دو نوع درست نمیکنه فقط چهار تا غذا جوجه، خورشت مرغ، قیمه، قرمه تنوع دهندشون منم که مرصع پلو و مرغ شکم پر و فسنجون هم درست کردم ما الان پونزده ساله فقط همینیم به ذایقه هم اشناییم 

ولی بدبختی اینجاست هرچی ادم سختگیر و بدغذاست به پست ما خوردن یه دوست خانوادگی مون نه الو بخارا نه فلفل دلمه نه هویچ نه رب انار هیچی نمیخوره منم بدون اینا بلد نیستم اصلا یا خیلی پر روغن غذا درست میکنن وقتی میان از استرس سه چهار مدل سر هم میکنم تا فقط یکیشو بخوره 😂😂اون یکی دوستمون ازین بدتر قیافه غذا رو می بینه میکشه کنار 

الان که دیروقته تا گوشت بپزه تا قورمه جا بیفته

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی