سلام دوستان اینجا کسی هست که تکواندو رفته باشه و سرش بشه چی به چیه من دو ماه دیگ ۱۸ ساله میشم خیلی وقته میخام برم تکواندو قبلا بچه بودم میرفت تا کمربند سبز رفتم ولی ول کردم الان بعد المپیک و اینا انگیزه گرفتم دوباره میخاستم ببینم الان بخام برم میشه از سبز شروع کنم دیگ برم ابی یا از اول باید اوکی کنم بعد حالا بیشتر من برای مبارزه و مسابقات میرم اینکه میرن مسابقات کشوری خارجی اینا چطوریه باید حتما مشکی داشته باشی و ثبت نام کنی برای مسابقات بری تیم ملی تکوندو چجوریه ؟ از الان شروع کنم با مربی صحبت کنم تو سریع ترین زمان ممکن میتونم مشکی بگیرم با کمک خود مربی ؟ چون دیگ مدرسه تموم کردم باید برو دانشگاه ازادم یه جورایی چون دیده بودم برای مشکی باید ۲ سال بری با کمک حکم مربی میشه توی یکسال پیشرفت کنم اوکی بشه ؟ یا نه دیر نیست برای شروع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
بنظر من از سفید شروع کن هنوز دیر نشده،برای مسابقات هم اول شهرستانی میری با باشگاه های توی شهرتون بعدش میرید استانی با باشگاه های استان بعدم اونجا وزن کشی میشید اگه تو وزن اوکی باشید و کارتون خوب باشه انتخاب میشی برای کشوری که کمربند باید قرمز یا مشکی باشه بعدم تو کشوری از بین چند نفر انتخاب میکنن بعدم میتونید اردو تیم ملی دعوت بشید دیگه اونجا اگه کارتون خوبه باشه بازم دعوت میشید و همین