2777
2789

ما دو سالی میشه که اومدیم تو این خونه،تو اتاق بودم که دیدم گربه پرید تو حیاط،بعد رفت دسشویی ،من کنجکاو شدم که اونجا چیکار میکنه،که بعد از حدود یه دقیقه اومد بیرون و رفت بالا پشت بوم.هرروز این کار تکرار شد.که من نتونستم تحمل کنم.گفتم برم یواشکی ببینم داره چیکار میکنه.تا من نزدیک شدم از تو دسشویی صدای شالاپ شلوپ آب میومد تا منو دید که دارم نزدیک میشم اومد بیرون ،دیدم داشت با زبونش لباشو لیس میزد و آب خورده بود.فرار که کرد.رفتم دسشویی دیدم دریغ از یه قطره آب😐یعنی خشکه خشک.چون دو تا دسشویی داریم بیرونی استفاده نمیشه.چند بارم تکرار شد بازم صدای آب میومد وقتی رفتم باز خشک بود.

این یعنی چی؟ذهنم خیلی درگیره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

وقتی خشکه پس اون صدای آب از کجا میاد؟؟گربه از کجا آب میخوره؟؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وااای من میترسممممممم

نمیدونم ذهنم چقدر درگیره.از کجا آب میخوره.به همسایمون گفتم.گفت هیچی نگو.دراین مورد حرف نزن.آخه چرااا

جنه گربه نیست

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

تو فکر نکردی شاید اصلا گربه نیست؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

جیش نمی‌کرد ؟ گربه با ادبیه

نه اتفاقا .گفتم حتما میره جیش میکنه.اما نه همه جا تمیز و خشک

وقتی خشکه پس اون صدای آب از کجا میاد؟؟گربه از کجا آب میخوره؟؟

شاید جیش میکرد یا اگ مطمینی صدای آب میومد صد در صد جن هستش،، ببین آبجی در دستشویی رو ببند محکم بعد به خانوادت بگو استفاده نکنند از دستشویی یکی دو شب ببین چی میشه 

از فاضلاب می‌خورده حتما 🤢🤮

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

اگر برای توالت اتصال زانو گذاشتین اب توی سوراخ جمع میشه(برای جلوگیری از برگشته بوی فاضلاب ) این زبون بسته هم تشنست سرشو میکنه اون تو

ایییی اول صبحی حالم بد شد

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍