اردیبهشتی_جذاب81 مدیر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1791 عنوان یه روز بعد اینکه میرم حموم موهام چرب میشه | مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 35 پست کف سرم زود چرب میشه مخصوصا وقتایی که صورتم آرایش داره زودتر چرب میشه نمیدونم چه ربطی داره ولی واقعا دیگه کلافه شدم امروز | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یازهرامحیصا عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 561 اولا بله من به این نوع خرید تمایل ندارم(البته اگه بشه اسمش رو گذاشت خرید)ثانیا اینکه خرید کنی و کل م ... 1خرید محصول نیست 2از جانب بقیه صحبت نکن 3بقیه کاری به شما ندارن میخوابید ساده باشید یا نباشید
سایه۶۹ عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 296 1خرید محصول نیست 2از جانب بقیه صحبت نکن 3بقیه کاری به شما ندارن میخوابید ساده باشید یا نباشید بقیه کار دارن کامنت میخونن و آگاه تر میشن🙂میخای همه سکوت کنن که شما سر یه عده کلاه بزاری؟دیدی که این همه کامنت میزاری همه ی پستا و خودت پست میزاری کسی گولتو نخوردهمن بازم کامنتاتو ببینم باز همینارو میام میگم🙂
imher عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 807 عزیزم میتونی ماسک مو استفاده کنی یا شامپومیتونی خودتم شامپوشو درست کنی
اردیبهشتی_جذاب81 مدیر استارتر عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1791 عزیزم میتونی ماسک مو استفاده کنی یا شامپومیتونی خودتم شامپوشو درست کنی چجوری
یازهرامحیصا عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 561 بقیه کار دارن کامنت میخونن و آگاه تر میشن🙂میخای همه سکوت کنن که شما سر یه عده کلاه بزاری؟دیدی که ای ... چی میگی واسه خودت من اولین بار همین جا کامنت گذاشتم اونم چون دیدم این خانوم هم برای موهاشون مشکل دارن گذاشتم و اینکه خودم هم همین امشب تاپیک گذاشتمهر کسی هم که این کامنت رو میخونه اگه تمایل داره بیاد و اگه هم نمیخواد خوب نخواد چاقو که نداشتم زیر گلو تون کهدر ضمن توهین هم نکن (کلاهبرداری و..)