2777
2789
عنوان

قرص یا پماد واسه نیش پشه چی هستش😮‍💨😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1641 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی کوچولو بتامتازون برن 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نه عزیزم شوخی کردمممممنظورم اینه که چرا تار و مار نمیزنین قبل خواب؟ یا این دستگله‌هایی که قرص میزارن ...

وای نگم برات یدونه حشره کش خالی کردم توخونه فقط خودم خفه شدم🥲

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂
وای نگم برات یدونه حشره کش خالی کردم توخونه فقط خودم خفه شدم🥲

عه نمردن؟

چه پشه‌های مقاومیی

چجوری نمردن اخه ادم نفسش میگیره بعد اونا زنده موندن؟😂

اگه درک نمیکنی حوصله ندارم توضیح بدم... اوکی هرچی تو میگی.
عه نمردن؟چه پشه‌های مقاومییچجوری نمردن اخه ادم نفسش میگیره بعد اونا زنده موندن؟😂

همون دیگه خودم خفه شدم این کصافتای کور نمیدونم چرا نمیمیرن😁

میخواستم برم لیزر خداشاهده انقد دستم جای نیش پشه بود برام انجام نداد گفت جای همش لک میشه

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

سم مخصوص بگیر بریز تو فاضلاب. از شرشون خلاص میشی

ی مدتم تو پشه بند بخواب

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

همون دیگه خودم خفه شدم این کصافتای کور نمیدونم چرا نمیمیرن😁میخواستم برم لیزر خداشاهده انقد دستم جای ...

من جای نیش پشه‌ها که بچگی میزدن رو دور کمرم جای کش شلوار و مچ پاهام هنوز مونده...

لعنتی تبدیل میشدن به تاووول!

مث چی فقط منونیش میزدن

شما مشاور انتخاب رشته هستین؟راجب تراز کف قبولی رشته‌ها اطلاعی دارین؟و همین‌طور شهریه پزشکی دانشگاه ت ...

بله عزیزم 

به نظرم یکم صبور باشید رتبه ها که اومد بهم پیام بدید برای انتخاب رشته در مورد شهریه ها هرسال تغییر می‌کنند داخل سایت زده میشه عزیزم 

بله عزیزم به نظرم یکم صبور باشید رتبه ها که اومد بهم پیام بدید برای انتخاب رشته در مورد شهریه ها هرس ...

ممنونم

داخل چه سایتی میزنن؟