2777
2789
عنوان

دوست پسر کلاهبردارم

598 بازدید | 23 پست

دوستان سلام 

من با یه پسری اشنا شدم 

اول گفت تو کار وکالته و اینا 

بعد کم کم متوجه شدم کلاهبرداره یارو 

دسته چک نقد میکنه 

شرخر میگن بهش

طرفمو به مادرم گفتم چون مادرم بهترین رفیق منه حالا چکار باید کنم چون اگر داستانو بفهمه صدرصد مخااالفه

رل نزنیددددد اقاااااا نزنیددددد چتدبارررررر بگم کف پام موووو در اوردددد 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با کف پات حرف میزنی🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆

من با تمام اعضای بدنم حرف میزنم .

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

به خانوادت جریانو بگو یکی که توشون منطقیه با دوست پسرت منطقی صادقانه ودر کمال آرامش صحبت کن بگو باید صادقانه از اول میومد جلو خودشم پس میدونه که این کارش مشکل داره که حقیقتو ازت پنهان کرده وگرنه چه دلیلی دا ه آدم مخفی کاری کنه بدون دعوا بهش بگو 

کاش زبونت مو در می‌آورد طبیعی تر بود😅😅😅

زبونم از مو در آوردن دیگه گذشته سبیلویی شده واسه خودش