2777
2789

الان یه تاپیک دیدم که یه خانومی چون تو دوران عقد شوهرشو تحویل می‌گرفت طرف هم گفته که تو کافی نیستی برای من و اینا .

حالا من یه سوال داشتم ، مگه ما آدما با عشق ازدواج نمیکنم که بعدش بتونیم با پارترنمون از لحظه لحظه زندگی لذت ببریم . پس چرا یه عده توی اون تاپیک گفتن توی رابطه باید سیاست داشته باشیم ؟ مگه هدف از ازدواج آرامش نیست ؟ پس چرا باید تا آخر عمر حواسمون بهش باشه و مثل یک سیاستمدار رفتار کنیم . اینجوری که بیشتر عذابه تا آرامش 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدم به گور همه مردا همشون گوهن هیچ وقت خود واقعیتو واس ی نر بی خاصیت پنهون نکن پشت پرده سیاست که این جماعت چه خودت باشی چه ملکه رویاشون آخرش مثل ی برده باهات رفتار میکنن 

من سیاست و اینارو کاری ندارم و بلدم نیستم

ولی همین حرفو که نباید مردو زیاد تحویل گرفت صددرصد قبول دارم

اصلا جنس محالف نه!

تو هررر رابطه ای اگه خیلی خیلی ب طرف بها بدی و پروبال بدی 

اون ادم ازت زده میشه

خوبی و محبتم حد داره 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

چون مرداد زبونت تند نمی‌فهمند فقط باید با زبون نرم باهاشون راه بیای تا بیان تو مشتت محبت زیادی هم زد ...

خب اینا همش سیاست های رابطست . یعنی واسه یه آدم ساده مثل من اگه بخواد رابطه موفقی داشته باشه باید برای محبت به شریک زندگیش محدودیت داشته باشه ؟ 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

مثلا من ی پسره بود دهاتی بی پول پیر اولش اون منو میخواست خیلی پیگیرم بود بعد من بیش اندازه بهش محبت ...

خب اینکه خیلی بده 

خیلی که بهش محبت کردم فک کرد آدمیه رفت البته به جهنم که رفت

ادم دیگه اینجوری نمیتونه عاشق بشه 💔💔💔

بستگی به طرف مقابل داره، همه اینطور نیستندر حالت نرمال بایستی همیشه محبت کرد

خب منم روست دارم به طرف مقابلم اگه واقعا عاشقشم محبت کنم . ولی یه عده میگن این باعث میشی تو زیادی باشی 💔💔

اینا همش حرفه بستگی ب طرف مقابلت داره یسریا ببخشیدا ذات ندارن با محبت فکر میکنن کین یسریام ک واقعا با عشق زندگی میکنن ک میدونن چجوریه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌