2777
2789

الان یه تاپیک دیدم که یه خانومی چون تو دوران عقد شوهرشو تحویل می‌گرفت طرف هم گفته که تو کافی نیستی برای من و اینا .

حالا من یه سوال داشتم ، مگه ما آدما با عشق ازدواج نمیکنم که بعدش بتونیم با پارترنمون از لحظه لحظه زندگی لذت ببریم . پس چرا یه عده توی اون تاپیک گفتن توی رابطه باید سیاست داشته باشیم ؟ مگه هدف از ازدواج آرامش نیست ؟ پس چرا باید تا آخر عمر حواسمون بهش باشه و مثل یک سیاستمدار رفتار کنیم . اینجوری که بیشتر عذابه تا آرامش 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ریدم به گور همه مردا همشون گوهن هیچ وقت خود واقعیتو واس ی نر بی خاصیت پنهون نکن پشت پرده سیاست که این جماعت چه خودت باشی چه ملکه رویاشون آخرش مثل ی برده باهات رفتار میکنن 

من سیاست و اینارو کاری ندارم و بلدم نیستم

ولی همین حرفو که نباید مردو زیاد تحویل گرفت صددرصد قبول دارم

اصلا جنس محالف نه!

تو هررر رابطه ای اگه خیلی خیلی ب طرف بها بدی و پروبال بدی 

اون ادم ازت زده میشه

خوبی و محبتم حد داره 

لایک نکن دوست عزیز !                                             

چون مرداد زبونت تند نمی‌فهمند فقط باید با زبون نرم باهاشون راه بیای تا بیان تو مشتت محبت زیادی هم زد ...

خب اینا همش سیاست های رابطست . یعنی واسه یه آدم ساده مثل من اگه بخواد رابطه موفقی داشته باشه باید برای محبت به شریک زندگیش محدودیت داشته باشه ؟ 

بستگی به طرف مقابل داره، همه اینطور نیستندر حالت نرمال بایستی همیشه محبت کرد

خب منم روست دارم به طرف مقابلم اگه واقعا عاشقشم محبت کنم . ولی یه عده میگن این باعث میشی تو زیادی باشی 💔💔

اینا همش حرفه بستگی ب طرف مقابلت داره یسریا ببخشیدا ذات ندارن با محبت فکر میکنن کین یسریام ک واقعا با عشق زندگی میکنن ک میدونن چجوریه

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌