2777
2789
عنوان

چرا نباید به مردا بیش از حد محبت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 24 پست
اینا همش حرفه بستگی ب طرف مقابلت داره یسریا ببخشیدا ذات ندارن با محبت فکر میکنن کین یسریام ک واقعا ب ...

چجوری میشه ذات ابن دو نفرو از هم تشخیص داد ؟ 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

خب منم روست دارم به طرف مقابلم اگه واقعا عاشقشم محبت کنم . ولی یه عده میگن این باعث میشی تو زیادی با ...

بعد از اینکه رسمی و قانونا زنش شدی اینکارو بکن اما اگه دوستید همه ی خودتو نشون نده همه ی رفتارتو خرج نکن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محبتتو با محبت جواب میده 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه ادمی ارزش محبت کردن داره ک با هر محبت تو قلبو تو چشماش ببینی وقتی ک محبتتو میبینه صد برابرشو بهت برگردونه حالا با رفتارش با حرفاش

ب قول شوهرم کسی باشه ک تا میبینتت بگه تو آخیش منی 

خب منم روست دارم به طرف مقابلم اگه واقعا عاشقشم محبت کنم . ولی یه عده میگن این باعث میشی تو زیادی با ...

درست میگن، محبت همیشه بایستی باشه ولی بعضی وقتا زیاد بعضی اوقات معمولی. مثل غذا درست کردن ی وقتایی باید شعله رو زیاد کنی ی وقتی کم، هر دوش نیازه

به نظرم بهتره خودمون باشیم اگه قراره عشقی بورزیم از ته دل باشه و دیگه توقع تقدیر و تشکر نداشته باشیم...آدم وقتی دندون لق توقع رو بکشه دیگه خیلی کم از دیگران دلخور میشه حتی اکه عزیزترینات باشن.

البته یه چی بگم واقعا از همون اول وارد رابطه با کسی نشین که نه بلده محبت کنه نه جنبه محبت دیدن داره....

به خدا نگین معلوم نمیشه از اون اول ؛ باور کنین معلوم میشه یکم دقت و واقع بینی میخواد که خب اکثرمون تو اون تایم کلا دکمه منطق و واقع بینی رو میکنیم از ریشه...

به نظرم نظر شما منطقی تر و عقلانی تره💜💜

نظر لطفتونه...تجربه بهم ثابت کرده هر وقت از کسی توقع دریافت داشتم خودم لطمه خوردم...از مادر و پدر که نزدیک تر نداریم همونا هم گاهی پیش میاد که آزمون تقدیر وتشکر نمیکنن حالا یا به خاطر مشغله فکری یا هر دلیل دیگه ای...وای به حال غریبه