2777
2789
عنوان

شیر گرفتن و پوشک گرفتن پسرم

222 بازدید | 20 پست

با سلام دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید من پسرم دوسال و ۴ماهشه و ۲۵روز پیش از شیر گرفتنش یعنی دوسال و۳ماه کامل شیر خودمو دادم و الان یک هفته میشه از پوشک گرفتمش آگاهی نداشتم که باید فاصله این دوتا زیاد باشه الان پسرم دو روز میشه جیش رو خوب یاد گرفته میگه میبرم دستشویی ولی از دفع مدفوع می‌ترسه لگن هم خریدم اصلا روی اون نمیشینه چند روز میشه با گریه پی پی می‌کنه براش قصه میگم،بغلش میکنم،نازشو میکشم،پی پی رو هم میگه ولی می‌ترسه به زور کمی می‌کنه من الان خیلی مضطرب هستم که فاصله این دوتا کم. شده پسرم آسیب ببینه به نظرتون چیکار کنم دوباره پوشاک کنم؟اینجوری شرطی نمیشه برا دفع با پوشاک،برادستشویی کلی وسایل بازی میبرم الان دیگه نمی‌دونم. چیکار کنم لطفا راهکار بدید 

من بچمو همزمان از پوشک و شیر گرفتم اتفاقا اینطوری خیلی بهتر هروقت بچه رو از پوشک بگیری از مدفوعش میترسه به مرور بهتر میشه براش رنگ انگشتی بخر بعد دستشویی کردن اجاره بده تو دیوار دستشویی بکشه انگیزه شه براش

نه دیگه ک اصلا پوشک نکن، ولی درکل پی پی طول میکشه ، تا ۶ ماه ممکنه با یاد گرفتن جیش فاصله پیداکنه انقد عجله نمی‌فهمم برا چیه، ولش کن سر حوصله کم کم پی پی رو هم یاد میگیره یکم امون بده بهش فقط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچمو همزمان از پوشک و شیر گرفتم اتفاقا اینطوری خیلی بهتر هروقت بچه رو از پوشک بگیری از مدفوعش میت ...

ببخشید از چند نفر سوال کردم اونقدر منو نگران کردن گفتن که فاصله کم. بوده بچت آسیب می‌بینه بزرگ بشه اونقدر امروز گریه کردم شما فاصلش چقدر بود؟؟؟

نه دیگه ک اصلا پوشک نکن، ولی درکل پی پی طول میکشه ، تا ۶ ماه ممکنه با یاد گرفتن جیش فاصله پیداکنه ان ...

عزیزم عجله ندارم به خدا اونقدر تو دستشویی باهاش صحبت میکنم وسایل میبرم ولی چون فاصله شیر و پوشاک کم بود میترسم آسیب ببینه وبا مدتش کار ندارم هر چقدر طول بکشه فقط آسیب نبینه

عزیزم من شیر پسرم تدریجی گرفتم و دستشویی هم همین طور سه سالگی از جیش گرفتم چون اون موقع کنترل ادرار و مدفوع کامل میشه با بقیه هم کار نداشتم که می گفتن دیر هست نمی دونم ما از ۶ ماهگی گرفتیم و مثل پسر شما اول صبح پوشک نکردم ولی شب می بستم بعد دیدیم شب تا صبح ادرار نکرد چند شب پوشک خشک بود شبم نبستم و مدفوع رو تو دستشویی نمی کرد براش پوشک می بستم تا کم کم با شعر و آواز تو قهرمانی و جایزه که دوست داشت اونم دیگه می رفت تو دست شویی تا ۵ سالگی هم تو قصری بود بعد کنار دستشویی وبعد روی خود دستشویی نشست من هیچ وقت اجبار نکردم چون خود این کار اضطراب و استرس داره برای بچه 

عزیزم من شیر پسرم تدریجی گرفتم و دستشویی هم همین طور سه سالگی از جیش گرفتم چون اون موقع کنترل ادرار ...

والا من اجبار ندارم الان من موندم پوشاکش بکنم یا نه؟ هر دو رو میگه جیش می‌کنه ولی پی پی ررو می‌ترسه 

پی پی رو باید خیلی مدارا کنی بهش بگو بریم با پی پی بای بای کنیم می خواد بره خونش بعد که پی پی کرد باهم بگید بای بای پی پی برو خونه ات من انقدر این جوری گفتم تا درست شد چون بچه فکر می کنه اون چی هست می ترسه نگران نباش 

پی پی رو باید خیلی مدارا کنی بهش بگو بریم با پی پی بای بای کنیم می خواد بره خونش بعد که پی پی کرد با ...

بله اینارو انجام میدم اونقدر قصه میگم الللن دوروزه یاد گرفته بای بای می‌کنه فقط ازآسیبس میترسم بازم ممنونم دوست عزیز

والا من اجبار ندارم الان من موندم پوشاکش بکنم یا نه؟ هر دو رو میگه جیش می‌کنه ولی پی پی ررو می‌ترسه

دیگه مرحله رو شروع کردی تکمیل کن فقط خیلی صبور باش دعوا اصلان نکن با مهربونی بهش بگو پی پی نباید تو دلمون بمونه وگرنه دل درد میشیم باید بره تو دست شویی تو خونه خودش این مدلی بگو کم کم ترسش کم میشه عزیزم