2777
2789
عه آخه گفتین میدونم به هرحال ممنونم بابت راهنمایی تون

اشتب تایپی بود 

پاک نمیکنه چندوقته و نمیدونم چرا

خواهش

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم میخواستم ازتون سوال بپرسم شما چندماه پیش منو راهنمایی کردین راجب اینکه بیخیال کارای همسر ...

سلام گلم ، یادم نیس در مورد چی بود مشکلتون ؟ 

من در خدمتم 

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
سلام گلم ، یادم نیس در مورد چی بود مشکلتون ؟ من در خدمتم

سلام عزیزم اینکه راهنماییم کرده بودین گفته بودم شوهرم بهم خیانت کرده یا رفیق بازی میکنه همش بیرونه بی توجهی میکنه من همش زنگ میزنم پیگیرشم پیام میدم همه دوستام میگن باید زنگ بزنی ببینی صدای پسرا میاد یان مسافرت نزاری بره کلا این حرفاشون باعث شده من بیشتر از قبل باهاش بحث داشته باشم اما شما قبلا گفته بودین بیخیال باش رها کن

آیا بیخیال باشم نسبت به این کاراش ؟🥺خیلی دوس دارم بیخیال باشم اما بلد نیستم نمیتونم 

سلام عزیزم اینکه راهنماییم کرده بودین گفته بودم شوهرم بهم خیانت کرده یا رفیق بازی میکنه همش بیرونه ب ...

عزیزم معذرت میخوام که چیزی یادم نمونده ولی در هر صورت (حتما با یه مشاور خوب زوج درمانگر مشورت کن) امیدوارم بهترین ها رو تو زندگیتون تجربه کنی 

توصیه دوستانه و خواهرانه ام اینه که مهرطلب نباشی / اعتمادبنفست خیلی بالا ببر / مهارت مورد علاقت یاد بگیر/ اگر میبینی نمیتونی واقعا تحملش کنی به بچه دار شدن فکر نکن ...

در کل هوای خودت و اعصابت رو بیشتر داشته باش

موفق باشی گلم 

اوضاعتون چطورهمیشه یکم توضیح بدید؟ اخه من تازه متوجه شدم دارم 🫠

من با یسری پرهیزات سعی کردم کنترل کنم اما کافیه یه ذره ناپرهیزی کنم برمیگرده 

واس من معلوم نیست پسوریازیسه یا اگزما هر چی واقعا خسته کننده ست

دکتر درماتولوژی هم رفتم داروهای سرکوب گر ایمنی  دادن و منم استفاده نکردم