2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من کسایی که زیبایی ادم هارو بهشون یاد اوری میکنن انسان های بسیار مهربانی هستن.

قطعا کسی که از کودکی بخاطر زیباییش مورد توجه قرار گرفته باشه و تحسین شده باشه ،با تعریف مردم در سنین بالاتر مغرور نمیشه چون براش چیز جدیدی نیست.

دقیقا خواهر من از بچگی به خاطر زیباییش همه به به و چه چه کردن و این مغرور شد. تا جایی که منو فدای خودش کرد

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

میشه توضیح کوتاه بدی اگ ممکنه ممنون

خیلی کوتاه بخوام بگم چون رسانه ها و کلا میل فطری ما به زیبایی وجود دارن، یه خطای شناختی برخورد با خوشگلا واسمون ایجاد میشه که فکر میکنیم ادم حسابی ترن! 

ممکنه بعدا هم خلافش ثابت بشه بحث این نیست

بحث اینه که ادم های زیبا، به دلیل این خطای شناختی کلا امتیازای بیشتری توی جامعه به دست میارن

یه نمونه ی واضح که چندوقت پیش اتفاق افتاد، یه مناظره توی شبکه خبر بود که اتفاقا میم شده بود... کاری به اونش ندارم. یک طرف این مناظره، مردی کت و شلواری و اراسته و زیبا بود و یک طرف مردی شلخته تر و نامرتب تر و حتی دارای اضافه وزن. 

اثر هاله ای اینطور عمل میکنه که طی وایرال شدن اون ویدیو همه مرد نامرتب رو مسخره میکردن در حالی که اصلا همون مرده داشت درست میگفت!

اثر هاله ای اینطوریه

تحقیقات زیادی هم ثابتش کرده

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐