2777
2789
عنوان

بهم گفت بلد نیستی حرف بزنی

141 بازدید | 6 پست

سلام من یه مدت با ینفر محرم بودم ولی بعد از یه ماه و نیم بنا به دلایلی محرمیتو بخشیدن... 

امشب گفتم بیا با هم حرف بزنیم (تماس) 

اومد بهم گفت بلد نیستی حرف بزنی نه عاطفی نه هیچی همش میگی زنگ بزنم ولی وقتی زنگ میزنی ساکتی اصن حرفی نداری

گفتم خب یکم خجالت میکشم گفت خجالت واسه ی بار دو باره نه اینهمه مدت... 

و آخرش گفت اگه قشنگ حرف میزدی نگهت میداشتم🥲

ویس هم که میدم میگه صدات پسره🫡

[QUOTE=349669087]مشکل از تو نیست  شاید ب ظاهر خوب بنظر برسه ولی مشخصه که فقط یه بددهن و بی‌ذوقه[/QUO

اینطوری نیست واقعا راست میگه من بلد نیستم حرف بزنم پشت تلفن. همش ساکتم یا مِن مِن میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=349669087]مشکل از تو نیست شاید ب ظاهر خوب بنظر برسه ولی مشخصه که فقط یه بددهن و بی‌ذوقه[/QUO ...

باشه ولی برخورد درستی نکرد 

احترام باید متقابل باشه 

وقتی بهت بی احترامی میکنه یعنی ارزشی برات قائل نیست 

باشه ولی برخورد درستی نکرد احترام باید متقابل باشه وقتی بهت بی احترامی میکنه یعنی ارزشی برات قائل نی ...

میدونم خیلی ارزشی قائل نیست جدیدا ولی من دوسش دارم و وابستش شدم🥲

میدونم خیلی ارزشی قائل نیست جدیدا ولی من دوسش دارم و وابستش شدم🥲

خودتو دوست داشته باش 

میتونم خیلی خوب درکت کنم منم وابسته شدم عاشق شدم بهم بی‌احترامی شد ولی با وجود همه‌ی بی‌احترامیا بازم میخواستمش اما خب که چی 

عزت نفس ! اگه خودتو دوست نداشته باشی و ب خودت احترامی نذاری بقیه هم این دوتا رو بهت نمیدن 

وقتی احترامی برات قائل نیست همون بهتره ک تمومش کنی 

البته اونم حق داره وقتی قراره پشت تلفن حرف بزنی و حرف نمیزنی حوصله سر بر میشی ولی حرفاش اصلا جالب نبودن