2777
2789
عنوان

دیگه نمیشه به موفقیت یک دختر ایرانی در المپیک خوشبین بود

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 35 پست

با چه رویی همچین درخواستی داره خوب یه نفر دیگه هم عمرش رو گذاشته برای کنکور تا تونسته پزشکی بیاره در ضمن پاداشش رو هم که داره میگیره.تهش خیلی دلش پزشکی میخواد و به قول باباش بچه درس خونه بشینه برای سال بعد تمام تلاشش رو بکنه برای کنکور ‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای دنیا یک ورزشکار حرفه ای دلش میخواد همه جا سرک بکشه !!😂 این فقط از یک دختر ایرانی بر میاد .‌فکر ...

تو از کجا میدونی؟ حالا چرا عصبانییییی بابا اروم باش خب

بنده خدا تو ی رشته درخواست کرده دیگه

تو ۱۹ سالگی المپیک رفتن کار هرکسی نیست

من کارنامشو میدونم توی هیئت تکواندو سایتش سرچ زدم خوندم

تو سن کم رفته بود جهانی

اینا نابغه ان حرفه ای نیستن

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

من کاری به دختر خاله و پسر عمه و زن دایی و زن عمو ندارممن خودم یکی از اونام

خب که هستی

ی نفر این درخواست کرده تموم شده رفته

یکی دیگه تایید میکنه

یکی دیگه سختی میکشه 

ما چیکاره ایم ، ول کن بابا چرا انقدر داری حرص میخوری ارزش نداره که

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خب که هستیی نفر این درخواست کرده تموم شده رفتهیکی دیگه تایید میکنهیکی دیگه سختی میکشه ما چیکاره ایم ...

اره بابا بذار هی تند و تند ظلم کنند ما هم چشم مون رو ببندیم انگار نه انگار 

من اصلا متوجه نمیشم چرا کیمیا علیزاده رو اینقدر احساسی کردن و میخوان ازش چهره قهرمان بسازن ... ایشون تو ایران از هرنظر بهش توجه د و به همه چیز رسید بهش پول دادن و.... 

بعد تو اعتراضات  و اوصاع ۹۸ که ناامیدی رو کشور سایه انداخته بود انگار حس کرد بره از ایران اونجا بهتر میتونه زندگی کنه و از ایران رفت تا بتونه زرنگی کنه و بهتر کنه زندگیش و..به خاطر منافعش از ایران رفت  یادم نمیره تو اون روزای سخت  خبر رفتن اونم شنیدم..حس ناامیدی بین دانش اموزام بود که ایشونم کشورمون و تنها گذاشت ...به خاطر منافعش... حالا الان دارن ازش قهرمان میسازن که انگار ما بهش بدی کردیم ...

اره بابا بذار هی تند و تند ظلم کنند ما هم چشم مون رو ببندیم انگار نه انگار

ی چیزی به دست اورده که درخواست کرده تحصیل کنه

بعضیا هیچی به دست نیاورده درخواست تحصیل میکنن

برید به دسته دوم اعتراض کنین منم هستم

من هر دودسته رو به یک چشم می بینم

آخه چرا دختر

اولی زحمت کشیده عین کسایی که کنکور میخونن 

دومی ولی هیچ زحمتی نکشیده

وگرنه من که با تو جنگ ندارم ، از سر لجبازی با تو کلکل نمیکنم

با دلیل دارم میگم خببب

خوش به حال شما خوبا که با سهیمه بابا میرین دانشگاه یکی با سهمیه خودش بره خودتون اتیش میزنید

اخه کاربر حسابی سهمیه خودش چه صیغههه ایههه؟

خیلی به فکر هدفش بود میموند  و کنکور میدادد

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ببخشید ولی زندایی من کادر درمانهخاله من پزشکدختر خاله مادرم پزشکهشیفت شب یعنی بیدار موندن با کلی خست ...

ببخشید فقط اینو بگو مادرتون خانه داره؟؟؟؟

مادرت اگه خانه داره مثل من وقتش درسشو نخونده و اون بچه بازیگوش خونه بوده 😅😅😅

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اولا که بی چشم و رو نیستخداییش سختیای راه المپیک بالاترین مسابقه ورزشی کل دنیا بیشتر از درسه درس همه ...

هی میخام با یکی مثل شما دهن به دهن نذارم هی نمیذارید

همه درسو میخونن؟گیریم اره ولی همه پزشکی تهران میارن؟

اصلا تاحالا رفتی سرجلسه کنکور؟چندبار تا حالا تست ریاضی فیزیک حل کردی که انقدر کنکورو اسون جلوه میدی!حتما خودت هم سهمیه ای

گیریم سخت ترین مسابقه ورزشی دنیا

چرا وقتی مسابقه ورزشی شرکت کرده باید نتیجشو تو یه مسابقه علمی بگیره

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
ببخشید فقط اینو بگو مادرتون خانه داره؟؟؟؟مادرت اگه خانه داره مثل من وقتش درسشو نخونده و اون بچه بازی ...

مادر من معلم بوده