2777
2789
عنوان

شما جا من بودید ناراحت نمی شدید

175 بازدید | 7 پست

دیروز با دخترم از مغازه میوه فروشی سر کوچمون سیب زمینی و هویچ خریدم مشتریشون هستم همیشه از اونجا خرید میکنم. بعد دخترم گفت انجیر سیاه میخوام

گفتم کیلویی چنده مغازه دار گفت کیلویی ۷۰ تومنه ولی برای شما ۳۰ تومن 

راستش از حرفش خوشم نیومد نخریدم اومدم خونم

طفلکی دخترمم هیچی نگفت تو خونه خداروشکر میوه داشتیم

امروز عصری داشتم میرفتم پارک مغازه داره اشاره کرده بیا مغازه رفتم یه سبد انجیر سیاه و یدونه خربزه داده همینجوری بدون پول داده هرچقدر گفتم نمیخواد و اینا کلی اسرار کرد خیلی بهم برخورد گفتم من صدق بگیر نیستم برو به نیاز مندش بدهه اگه نیاز بود میخریدم

کلی اسرار کرد ک این چه حرفیه هدیه هس

برداشتم 

ولی ب شدت بهم بر خورده دیگه نمیرم اونجا خرید نمیکنم تصمیم خوبه ؟؟؟

سر وضعه لباسامم خوبه نمیدونم چرا باهام اینجوری رفتار میکنن

بچه پیشت بوده خواستن محبت کنن بهت

چرا انقد عصبی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم مشتریشونی دیگه

این حرفا چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

والا ما لباس فروشیم برا اولین بار میریم میگن برای شما کمتر قهر نمیکنیم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺