2777
2789
عنوان

کسی اینجا قوز قرنیه داره🥲🥲💔

354 بازدید | 12 پست

من هر دو چشمم دارن لنزم سی میلیون هست شش ماهه میخام بخرم نمیتونم وضع مالی خوبی ندارم

ولی عمل کردم 

عینک هم نمیتونم بزنم بیشتر تار میبینم 

اونایی ک لنز میزارین چقد گرفتین راضی هستین؟؟ 

هیچ جا رو نمیبینم همچی تاره خسته شدم دیگه💔💔ادم پول نداشته باشه سلامتی و دل خوشم نمیتونه داشته باشه هعی🥲😔کاش چشمام سالم میبود🚶‍♀️

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر من داشت،،بیمارستان دولتی عمل کرد با بیمه سلامت شد حدودا ۲ ت این دو تومن همه خرج هست حتی پول اس ...

برای من پارسال هر دو چشمم12میلیون شد

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
من دارم ولی انقد سر این قضیه ناشکری کردم و خودخوری کردم ک اتفاقای بدتری برام افتاد الان میگم کاش همچ ...

واقعا🥲؟ 

خب من چرا تو این سن کمم باید این اتفاق میوفتاد ادم چشمش نبینه و نتونه خوب ببینه زنده موندش چ فایده داره هدفهاش و ارزوهاش چی میشه خیلی بده ادم نبینه 😔

واقعا🥲؟ خب من چرا تو این سن کمم باید این اتفاق میوفتاد ادم چشمش نبینه و نتونه خوب ببینه زنده موندش ...

خواهرانه بهت یه حرفی میزنم اگ دوس داری گوش بده نداری هم نده...همیشه وقتی یه مشکلی داری فک میکنی اخرشه و دیگ بدتر ازین نمیشه درصورتی ک مشکلای بزرگتر و بدتری هم هست من هم چشمام خیلی ضعیفه و قوز قرنیه دارم ولی انقد ناشکری کردم الان گرفتار مشکلای خیلی بدتر شدم بخاطر حرص و جوش زیاد گرفتار روده تحریک پذیر و مشکلات اعصاب و ...شدم الان حتی لذت غذا خوردنم نمیبرم اعصابم بهم ریخته همش میگم کاش انقد خودخوری نمیکردم و به خودم فشار نمیوردم 

واقعا🥲؟ خب من چرا تو این سن کمم باید این اتفاق میوفتاد ادم چشمش نبینه و نتونه خوب ببینه زنده موندش ...

قوزقرنیه با لنز اسکرال فک کنم درست میشه الان پولشو نداری انشالله بعدا پولشم جور میشه برات مشکل غیر قابل حلی نیست عزیزم به این فک کن خیلی ها گرفتار بیماری بدترین ک موجب نابینایی میشه 

خواهرانه بهت یه حرفی میزنم اگ دوس داری گوش بده نداری هم نده...همیشه وقتی یه مشکلی داری فک میکنی اخرش ...

ای وای امیدوارم خدا کمکتون کنه و حالتون بهتر بشه❤💔شما درست میگین ولی کاش درمان داشت فقط💔

من زیاد بهش فکر نمیکنم و ناشکری نمیکنم ولی دلم میخاست منم مثل بقیه ادما همجارو واضح و درست ببینم

قوزقرنیه با لنز اسکرال فک کنم درست میشه الان پولشو نداری انشالله بعدا پولشم جور میشه برات مشکل غیر ق ...

بله درسته ایشالله کاش زودتر بتونم بخرم چون درست ندیدنم مانع پیشرفتم و همچیم میشه🚶‍♀️

ای وای امیدوارم خدا کمکتون کنه و حالتون بهتر بشه❤💔شما درست میگین ولی کاش درمان داشت فقط💔من زیاد به ...

درمان ک داره قوز قرنیه ک خداروشکر باعث نابینایی نمیشه و با لنز اسکرال هم هم اون دیدی ک با عینک شفاف نیس با لنز شفاف میشه ...مرسی از دعات منم برا شما دعا میکنم یکم صبر داشته باشی حل میشه

درمان ک داره قوز قرنیه ک خداروشکر باعث نابینایی نمیشه و با لنز اسکرال هم هم اون دیدی ک با عینک شفاف ...

بله لنز دید خوبی میده

ممنونم ایشالله🤍❤