2777
2789
عنوان

اینم برای کسایی که میگن حسودین و مبینا حقش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4610 بازدید | 175 پست

لگد انداختن؟! متاسفم برای کسایی که به یه رشته ورزشی اینجوری میگن

هر چیزیم تو مجازی دیدین سریع باور نکنین 

البته من خودم مخالف اینم این دختر بره پزشکی بخونه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
کنکورکه فقط هوش نیس تلاشم لازمه ایشون وقت نداره باید برای ایران افتخارافرینی کنه منظورپدرش اینه مبین ...

خب عزیزم اگه میتونست هندل کنه خب قبلا می‌کرد که الان رتبش خوب شه بره پزشکی بخونه

ایشون هرچقدم افتخار افرین باشه تو زمینه خودشه

اون پزشکی که مقاله های زیادی نوشته و توی کار خودش رو دست نداره افتخار افرین نیست؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا با کدوم منطق؟

باهمون منطق ک سهمیه ایی ها حقشونه

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

بهش میگن خانم دکتر

واقعا با این کارش کند زدن به محبوبیت و معروفیتش.

خب چیزی که الان در اوجش هستی رو ادامه بده دیگه. خانوم دکتری که به تهش لقب بیسواد و لگدزن و پارتی دار چسبیده باشه به چه درد میخوره؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کاری به هیچی ندارم خودم مخالف صدددد درصددد هرررر نوع سهمیه ای هستم و معتقدم وقتی حق خوری کنیو ب جایی ...

اینو حالا نمیدونم کدوم بنده خدایی نوشته 

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

به نظر من رشته تربیت بدنی فقط باید بره اصلا به چه دردی میخوره پزشکی براش دوباره میخواد تمرین کنه برفرض که قبولش کنند مگه باز وقت درس داره می‌ره تمرین دوباره اما در مورد کارش واقعا ارزشمند هست از دکتر و پزشک و وکیل خیلی آدم ها زیاد هست تو مملکت ولی مدال آور المپیک انگشت شمار پس بی ارزش نکنید کارش رو 

لگد انداختن؟! متاسفم برای کسایی که به یه رشته ورزشی اینجوری میگنهر چیزیم تو مجازی دیدین سریع باور نک ...

من خودم عاشق تکواندو هستم. و واقعا ورزش زیبایی هست. چی بگم که جیگرم اتیشه

اوکی منم برم کامنت بزارم که امثال تو کامنتمو همه جا پخش کنن و همه هم باور کننبر فرض که اینطور باشه.ق ...

قبول کردن :) 

همون رشته علوم ورزشی رو که متناسب با هدفشون هست رو باید بزارن بدون کنکور دانشگاه تهران بخونن و اگرم علاقه ندارن یک سال برای کنکور مثل افراد عادی بخونن اگر تواناییشو داشته باشن قبول میشن.

به نظر من رشته تربیت بدنی فقط باید بره اصلا به چه دردی میخوره پزشکی براش دوباره میخواد تمرین کنه برف ...

تازه اگر بره بهترین داننشگاه و بدون کنکور تا دکتری ادامه بده تربیت بدنی رو به جاهای خیلی خوبی میرسه!!!!چون تو این حیطه موفق شده و اسم و رسم دار شده قطعا خیلیا میدن پیشش و حسابی نونش تو روغن خواهد بود در اینده!!!!

پزشکی ۷ سااال درس بخونی تازه میشی پزشک عمومی

باید بری طرح

داغووون میشی

تخصص هم ایا قبول بشی ایا نشیی!

اکثر متخصصایی هم ک الان داریم سهمیه ای بودن و ب زور سهمیه ۲۵ درصد تونستن تخصص بیارن و به یه جایی برسن...

اونقدرسهمیه ای هست این لایق تره یااونا؟!!!!

خب از همین طرز فکرا نشأت گرفته دیگه

سهمیه از کجا اومده پس؟ اینم یه نوع سهمیس

هیچ فرقی ندارن

هر دو طرف سواد کافی برای پزشکی ندارن

خب مردم با سهمیه همینقدر راحت کنار اومدن الان عادی شده با اینم کنار بیان اینم عادی میشه پس فردا یه چیز جدید سرمون میارن

اینارو باید جلوشونو گرفت حتی سهمیه هم از ریشه اشتباهه

یکی بگه مبینا کیه کل سایت شده مبینا؟؟؟؟؟؟؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤