2777
2789

پدرش گفته مبینا دختر باهوشیه. پس چرا نمیذارین بره کنکور بده که خودش رو محک بزنه؟ ;)

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. 

هه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

کنکورکه فقط هوش نیس تلاشم لازمه ایشون وقت نداره باید برای ایران افتخارافرینی کنه 

منظورپدرش اینه مبینا میتونه دوتاشوهندل کنه 

بعدم تومشکلت فقط مبیناست!!!چرا جلو بقیه نمیگیری؟!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ زن تو داری میری پزشکی چه غلطی کنی؟

فردا میای میگی دارم تمرین میکنم وقت شیفت وایسادن ندارم طرحمو بخرید.

فرداش میای میگی فلان مسابقه بود برای آزمون جامع نخوندم منو پاس کنید.

آخه ارزش یه مدرک پزشکی مگه چقدره؟

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کاری به هیچی ندارم خودم مخالف صدددد درصددد هرررر نوع سهمیه ای هستم و معتقدم وقتی حق خوری کنی

و ب جایی برسی

پولی ک از اون راه درمیاد حراااامه حرااام

خواسته این دختر هم برای تحصیل در رشته پزشکی چرت و پرت و توهمی بیش نیست

ولیییی

ولییی..‌‌.

این کامنت بشدتتت بوی سوزش میده

یعنی چی لگد انداختی؟

واقعااا که تتلو راست گفته حسادت رفیقا از رقابت رقیبا خطرناک تره!!!!

جون مردم مگه بازیچه است کسی که سوادشو نداره بشه دکتر مملکت 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

حتی اگه نمرات مناسبی هم نداشتن و درسشون خیلی خوب بود 

در هر صورت ناعادلانس که بخوان برن رشته پزشکی 

چون اصلا ایشون نه کنکور دادن و نه توی امتحانات نهایی شرکت کردن !

استعداد داشتن توی ورزش هیچ ارتباطی با استعداد در تحصیل نداره

اوکی منم برم کامنت بزارم که امثال تو کامنتمو همه جا پخش کنن و همه هم باور کنن

بر فرض که اینطور باشه.قبول نکردن بره پزشکی

دیگه فشار چیو میخورین

تاپیکای قبلی برای کس دیگه ای بوده و من به تازگی وارد این اکانت شدم.لطفا از اون تاپیکا سوال نپرسید

کنکورکه فقط هوش نیس تلاشم لازمه ایشون وقت نداره باید برای ایران افتخارافرینی کنه منظورپدرش اینه مبین ...

جلوی کیو بگیرم؟ بله فقط مشکلم ایشونه . چون زورم میاد. چون از کلاس هفتم دیگه واسه درس نرفتم تکواندو. ورزش مورد علاقم. برای اینکه همه هیکلم بهم ریخته سر کنکور. تمام روانم بهم ریخته. افسرده شدم. شما هم اگه کنکوری بودی زورت میومد

گر نگهدار من آنست که من میدانم / شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.