2777
2789
سلام عزیزم جواب دکترت چی بود؟توده ات چطوریه؟

سلام متاسفانه تومور غلاف عصبی بود 

تازه جراحی شدم و هنوز نتیجه پاتولوژیم نیومده 

روی عصب سیاتیک پای چپم بود داخل حفره لگن 

عمل خیلی سختی داشتم و الان دچاره عارضه تو پای چپم هستم 

ولی دکترم میگه بیشتر عارضه موقتی هست و اگه عصب ترمیم بشه بیشترش از بین میره

شما هم همچین موردی داشتین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام متاسفانه تومور غلاف عصبی بود تازه جراحی شدم و هنوز نتیجه پاتولوژیم نیومده روی عصب سیاتیک پای چپ ...

انشاالله کامل کامل خوب بشی عزیزم و جواب پاتولوژیت خوب باشه ..نه من این موردو ندیدم ..خودم گلوم توده داشتم کنسر تیرویید بود که جراحی کردم و الان خوبم شکر خدا

انشاالله کامل کامل خوب بشی عزیزم و جواب پاتولوژیت خوب باشه ..نه من این موردو ندیدم ..خودم گلوم توده ...

ممنون عزیزم شما هم انشالله همیشه یلامت باشید 

خوشبختانه نتیجه پاتولوژیم خوش خیم بود 

ولی برای اینکه تومور دوباره رشد نکنه درصد زیادی از عصب سیتایک چپم رو برداشتن 

ودرد های عصبی واقعا امونم رو بریده 

دکتر میگه تحمل باید بکنی زمان بر هست ترمیم عصب

پسرمن توده لگنی یولک ساک تومور داشت.سارکوم نوروبلاستوم.متاسفانه بد یود استیج۴ بود.و راجب مال شما اطل ...

نه من از نوع شوانوم بود ولی تو انتهایی ترین قسمت حفره لگن و بین تمام شاهرگ هاو عصب های اصلی شکم و پایین تنه

برای همین هیچ جراحی قبول نمی کرو عمل رو همه دکترا هم می گفتن عصب سیاتیکمکلا باید قطعبشه یعنی فلجب پای چپم 

ولی خدا رو شکر دکتر تو تهران پیدا شد و عملم کرد 

نتیجه عمل خیلی خوبهولی عوارضش ممکنه تا یک سال باشه

پسر شما هم انشالله خوب میشه 

برای جراحی ، جراح مغز و اعصاب لازم هست حضور داشته باشه؟ 

اگه بخوایین من دکتر خودم رک معرفی کنم براتون

ممنون عزیزم شما هم انشالله همیشه یلامت باشید خوشبختانه نتیجه پاتولوژیم خوش خیم بود ولی برای اینکه تو ...

خداروشکر که خوش خیم بوده عزیزم ..بله ترمیم عصب خیلی طول میکشه ..انشاالله بزودی کاملا بهبود پیدا کنید الهی امین

نه من از نوع شوانوم بود ولی تو انتهایی ترین قسمت حفره لگن و بین تمام شاهرگ هاو عصب های اصلی شکم و پا ...

عزیزم خداروهزارمرتبه شکر که شما سالمی و نوعش خوب بوده وجراحی خوبی داشتی.

متاسفانه پسرمن بعد۹ کورس شیمی درمان فوت شد.نوعش بد بود خیلیزوپیشرفت کرده بود و کلا جراح که شکمشو باز کرده بود گفت خیلی اوضاعش بده.الان ۳سالونیمه فوت شده

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
عزیزم خداروهزارمرتبه شکر که شما سالمی و نوعش خوب بوده وجراحی خوبی داشتی.متاسفانه پسرمن بعد۹ کورس شیم ...

عزززیز دلم خیلی متاسف شدم 

امیدوارم خدا بهت صبر زینبِ امام حسین رو بده🤍🤍