2777
2789

نه عزیزم اطرافیانم همه انجام دادن ولی هیچکدوم هیچ مشکلی نداشتن 

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

😐 مشکل خاصی داری مگه ؟ 

من چهار بار تا الان دادم خوب بوده جز یکبار که کمی عفونت قارچی داشتم حل شد 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم 

جوابش مشکوک بود .رفتم برای نمونه برداری (کلپسکوپی)

تغییرات دهانه سلولی گرید ۱ داشتم .باید دائم چک بشم دیگه .الانم دوباره باید برم 

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

من انجام دادم جوابش مشکوک بود .رفتم برای نمونه برداری (کلپسکوپی)تغییرات دهانه سلولی گرید ۱ داشتم .با ...

عزیزم شما یعنی رابطه در خطر داشتید خودتون یا همسرتون؟

چرا میخوای انجام بدی؟عفونت داری؟

من تا حالا انجام ندادم

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

😐 مشکل خاصی داری مگه ؟ من چهار بار تا الان دادم خوب بوده جز یکبار که کمی عفونت قارچی داشتم حل شد

درد نداره ؟ چجوری این تستو میگیرن البته ببخشیدا

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
خیر.چه ربطی به رابطه ی پر خطر داره؟در اثر عفونت اینجوری شده بودم .عفونت مزمن

نه تغییرات سلولی فقط برای ویروس اچ پی وی

عفونت که تقریبا همه دارن

شما چه علایمی داشتی