2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب اول به خدا میگفتم میخوای جونمو بگیری سریع راحتم کن واقعا حس مرگ داشتم الان به هیچ جام نیست من تقر ...

تا الان ۶۴۷۵۷۴ بار به خودکشی فک کردم🥺🥺تا مرزشم رفتم😭😭😭😭آخه من چه گناهی کردم که نمیتونم داشته باشمش😭😭😭😭😭💔💔💔💔

آخی عزیزممال من تا دو ماه گریه زاری بودماه سوم بهتر شدم می خندیدماز ماه چهارم کامل خوب شدم الان ۶ ما ...

آخه من شرایطم جوریه که بعد از جدایی هم تصادفی همو میبینیم🥺🥺🥺همین الانش دارم میمیرم دیگه اون موقع که ببینمش😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

فقد دعا کن چشت بهش نخوره 

اکه صد سالم بگذره بازم اکه چشت بهش بخوره داغون میشه دردت میشه مث روزای اول جداییی 

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تا الان ۶۴۷۵۷۴ بار به خودکشی فک کردم🥺🥺تا مرزشم رفتم😭😭😭😭آخه من چه گناهی کردم که نمیتونم داشته ب ...

احساساتتو درک میکنم کاملا . به خودت زمان بده و اجازه نده ناامیدی بخواد بکشونتت سمت افکار خودکشی و اینا

فقد دعا کن چشت بهش نخوره اکه صد سالم بگذره بازم اکه چشت بهش بخوره داغون میشه دردت میشه مث روزای اول ...

دآرم میمیرم😭😭😭😭😭زندگیم تموم شده واقعااااا😭😭😭😭💔💔💔💔

چند وقت باهم بودین ؟ 🥲 اگه حست خیلی عمیق بوده حداقل ۶/۷ ماه طول میکشه به روال عادی برگردی

باید کامل کامل باهاش قطع رابطه کنی وگرنه نمیتونی فراموشش کنی 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

آخه من شرایطم جوریه که بعد از جدایی هم تصادفی همو میبینیم🥺🥺🥺همین الانش دارم میمیرم دیگه اون موقع ...

خوب میشی عزیزم. بخدا حال الانت رو میفهمم. منم گذروندم. روزایی که از غم نمیتونستم رو پام وایسم زجه میزدم از گریه همسایه اومد حالمو بپرسه حتی. صدام رفته بود. خوب میشی. دلیل جدایی چی بود 

🩷
احساساتتو درک میکنم کاملا . به خودت زمان بده و اجازه نده ناامیدی بخواد بکشونتت سمت افکار خودکشی و ای ...

همیشه دوست دارم برم سمتش😭😭😭😭هیچوقت نمیتونه بفهمه که چقد دوسش داشتم و دارم💔💔

چند وقت باهم بودین ؟ 🥲 اگه حست خیلی عمیق بوده حداقل ۶/۷ ماه طول میکشه به روال عادی برگردی

۸ ماه حدودا.....ولی خیلییییییییی بهم نزدیک بودیم و ووقعاااااا وابسته اش شدم😭😭💔💔