2777
2789
عنوان

قنادا و کیک پزا

141 بازدید | 11 پست

من کیک اسفنجی درست کردم همین الان از فر در آوردم یکم مزه کردم بوی تخم مرغ میداد بنظرتون تا صبح بزارم یخچال فردا برا خامه کشی بوش از بین میره؟

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم بگم سرد بشه اوکی میشه یا کافیه؟   بین لایه هات برا مرطوب کردن شیرکاکائو یا نسکافه غلیظ بریز که کل دیگه بو تخم مرغ نیاد

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
منم بگم سرد بشه اوکی میشه یا کافیه؟ بین لایه هات برا مرطوب کردن شیرکاکائو یا نسکافه غلیظ بریز که ک ...

بعد عزیزم ببخشید الان برش بزنم بزارم یخچال یا وقتی سرد شد برش بزنم؟

🩵💙💜🤎💚💛🧡🩷❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷
بعد عزیزم ببخشید الان برش بزنم بزارم یخچال یا وقتی سرد شد برش بزنم؟

ن  فردا برش بزن    الان داغه برش بزنی کیکت وا میره پر پر میشه   کیکت ب کل داغون میشه

سرد برش بده 

الان برش بدی تا فردا لایه هاش خشک میشن 

الات بزار کاااامل سرد بشه    مثلا دو ساعت بمونه دمای خونه

بعدش بزار داخل پارچه تمیز   بعد بزارشون داخل نایلون تمیز 

فردا عین پنبه میشه   راحت هم برش میخوره   خرد خرد هم نمیشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌