2777
2789
عنوان

توقیف خودرو

379 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 💕🍃

همسرم یکساله فوت کرده ، پدرش بدون اجازه من ماشینشو فروخت 

امروز تونستم حکم توقیف فیزیکی خودرو بگیرم ، به نظر شما چقدر طول می‌کشه تا ماشین توقیف بشه ؟ 

چقدر بعد از توقیف مزایده گذاشته میشه؟

💜                                                                                                                                                                                                                                           

باید دیگه ماشینو پلیس راهور ببینه و بعد از  استعلام که گرفت توقیف کنه

حالا چرا فروخت؟الان همه چی بعد از همسرخدابیامرزتون به شما میرسه یا اینکه خانواده همسر هم سهم دارن که اینطور فروختن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن از مرد ارث نمی بره اما میتونی مهریه بزاری اجرا

بله مهریه اجرا گذاشتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
باید دیگه ماشینو پلیس راهور ببینه و بعد از استعلام که گرفت توقیف کنهحالا چرا فروخت؟الان همه چی بعد ...

یک هفته بعد از فوت پسرشون منو از خونه بیرون کردن و ماشین رو فروختن 

منم مهریه اجرا گذاشتم دارم حقمو میگیرم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
بچه هم دارین ؟

خیر

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خیر

پست های قبلی که دیدم مربوط به بی بی چک یه احساس بدی گرفتم گفتم بیچاره بچه 

همکارمم اروز سالگردش بود خودش و بچه اش باهم توی تصادف فوت شدن یکی بچه هاش و خانمش فقط زنده موندن

هیچ خبری نیست ...😉
پست های قبلی که دیدم مربوط به بی بی چک یه احساس بدی گرفتم گفتم بیچاره بچه همکارمم اروز سالگردش بود خ ...

خدا همکارتون رو بیامرزه 

خدا رو شکر اون بیبی چک مثبت نشد ،قطعا خدا صلاح ما رو بهتر می‌دونه 

💜