2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه حتما یک روز که بچهام بزرگ شدن لابد شوهرم به عقل میادکه ازشون پس بگیره..به شوهرم گفتم اگه پدرت ب ...

منم دلم میخواد برا پدرشوهرم اینکارو‌کنم ولی انقدرر ادم هست که حلالش نکنه من توش گمم🤣

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من قهر نیستم تو خیابونم ببینمشون با روی خوش سلام علیک میکنم فقط خونشون نمیرمحتی با فامیلاشون هم خیلی ...

اره خوب حق دارید، و اینکه قهر نیستید واقعا به ارامشتون کمک میکنه و اون رفت و امد هم حتما خودتون صلاح کار را میدونید و با توجه به شناختی که دارید بهترین تصمیم را میگیرید.

ولی از بعضی کاربرا تعجب میکنم میگند قهر باش یا خودشون قهرند و ارامش دارند.

شوهرم و خواهرش یه شراکتی کردند که به ضرر تبدیل شد

همسرم اصل پول رو به خواهرش پس داد ولی بدهی هارو همش خودمون پرداخت کردیم

ولی بعد این جریانها

یه شب که خونه مادر شوهر بودیم

خونمون آتیش گرفت

بعد وسایل نو خریدیم 

بازم یه شب خونه مادادرشوهر بودیم 

برگشتیم دزد اومده بو وسایلمونو برد

وقتی جریانهارو کنار هم گذاشتیم با وکیل و مشاور به 

(همسر خواهر شوهرم) رسیدم

باوجود اینکه پدرشوهر و مادرشوهرمم میدونن که دامادشون با پسرشون چیکار کرده 

ولی الان همه باهم خوشن و به ریش ما میخندن

توقع هم دارند ما بریم خونشون و به روی خودمون نیاریم

وای بعد شوهرت چیزی بهت نگفت؟؟؟؟

نه...چون میدونه وقتی صبرم لبریز بشه میکنم..من قسم خوردم که اینکارو میکنم حتی اگه تو جمعیت منو کتک بزنی....میکنم که رسانه ای بشه ...میکنم که آبروشون بره...جوونیمو ازم گرفتن ..دختر ۹ سالم تو این دو سال دعوا از استرس زیاد بدون هیچ سابقه ای تشنج کرد....بخاطر فشار روحی و روانی تو این دو سال هر روز یک قرص فشار خون میخورم..چون دیگه فشارم خیلی میره بالا....من بی‌حال وسط حال غش کردم اورژانس ساعت ۱۲ شب اومد منو برد بیمارستان..دختر بزرگم بخاطر گریه ها و بیتابیهای من رگ دستشو ناشیانه زد،فقط خدا به روی من رحم کرد که بریدگی عمیق نبود، رفتم چنگ انداختم به موهای خواهر شوهر بزرگم وانداختمش رو زمین و۳-۴متر از موهاش گرفتم و روی زمین کشیدم...به مادر شوهرم گفتم اگه یک تار مو از سر بچهام کم بشه لنگاتو از وسط باز میکنم و یک لنگتو به اینور شهر لنگ دیگتوبه اونورشهر آویزون میکنم..تا عبرت دیگران بشه...من رو بچهام با هیچ احدی شوخی ندارم حتی خانواده ی خودم 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم دلم میخواد برا پدرشوهرم اینکارو‌کنم ولی انقدرر ادم هست که حلالش نکنه من توش گمم🤣

از پدر شوهرمنم یک شهر ناراضیه...ولی من اینکارو میکنم تا همه بدونن با زندگی عروسشون چیکار کردن...مردم فکر نکنن اینا آدمهای خوبی هستن وعروسشونونگه داشتن 

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

هیچ موقع نگید برای مرگ کسی چه برنامه ای دارید، انشاالله خودتون ۱۲۰ سال عمر با عزت داشته باشید ولی مر ...

خواهر نمیدونی با ما و زندگی ما  چیکار کردن..با دل ما چیکار کردن فقط به نفع خودشان..مجبوریم نفرین کنیم ی کم دلمون آروم بشه....

خواهر نمیدونی با ما و زندگی ما چیکار کردن..با دل ما چیکار کردن فقط به نفع خودشان..مجبوریم نفرین کنی ...

انشاالله زندگیتون رنگ ارامش بگیره و حقتون را بخوبی بگیرید. ولی من خودم بعضی وقتها که از کسی متنفر میشم و در موردش حرف میزنم، انرژی منفی این نفرت واقعا درگیرم میکنه، میدونم شما هم دلتون خیلی پره، ولی اگه میتونید این نفرت را از خودتون دور کنید چون برای خودتون ضرر داره. سخته ولی ادم برای سلامتی خودش بسپاره به خدا و ول کنه.

انشاالله هم من و هم شما بتونیم به این مرحله برسیم🌹