2777
2789
عنوان

پسره همش بهم میگه اون قبلیه فلان بود فلانش بزرگتر بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3233 بازدید | 98 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معیار پسرای امروزی خیلی دیگه سطحی و مضحک شده (البته نه همه) ، فردا هم به مشکل بخورن عالم و آدم رو مقصر میدونن که آی بدبخت شدم، بیچاره شدم و من فلان بودم و بهمان بودم و و و 

دیگه نمیگه موقع ازدواج فقط ظاهر برام مهم بود نه شعور و شخصیت و عقیده و انسان بودن 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

زود زود زود تمومش کن کسی ک هیچی نشدهاز اندامت ایراد میگیره دو روز دیگه ک عادی شدی براش بهت خیانت هم خواهد کرد،منم استخون بودم ازدواج کردم ولی همسرم یکبار ب روم نیاورد با اینکه میدونستم از اندام پرخوشش میومد هیچوقت ازم ایراد نگرفت 

چ خودشونو دس بالا گرفتهههه

بزن بکشش😑😑😑🤝

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

نمیدونم چرا از جمله اخر خندم گرفت😂

خوب خواهرم یچیز بگو بگنجه. حالا کار به شما ندارما.کار به اونایی که شانس میارن ندارما.ولی نرمال وعقلانی فکر کنید.وقتی خودت اندامت خیلی خاص نیست پس توقع ببحا ار بقیه راجبه هیکلشون نداشته باش. مثل اونه که‌ کلی‌چاقه واضافه وزن داره بعد دنبال‌شوهر لاغر‌ قد بلندوخوشتیپ و موی پرپشت میگرده.

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم