2777
2789

اینکه بها داده بشه به ورزشکاران و مدال آوران خوبه ولی بیش از اندازه نباید بها داده بشه که حق بقیه ضایع بشه ! 

دیگه مدال آوردن قهرمان شدند و پول کلان هم علاوه بر مدال بهشون جایزه دادند . 

در واقع برای کاری که زحمت کشیدند پاداش هم گرفتند ولی دلیلی نداره دیگه برای کاری که نکردند هم پاداش بگیرند !

قبولی پزشکی دانشگاه تهران پاداش کسی هست که چندین سال درس خونده و زحمت کشیده 

اصلا مطرح کردن همچین خواسته ای هم زیاده روی و زیاده خواهی هست چه برسه انجام بشه! 

کسانی که میگن کشورهای دیگه هم همینطورن ! من ازتون سوال میکنم کدوم کشورها منظورتون هست ؟ 

الان دوتا عکس و اسکرین میذارم ببینید مدال آوران بقیه ی کشورها رو و مقایسه کنید 🙂👇

✅️🦋👌🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر که وقت میذارین تاپیک میزنین برای این بنده خدابه درس و مشقاتون میرسیدین شما هم پزشکی قبول میشدی ...

من کنکوری نیستم خودم پیراپزشکیم ولی شعور اینو دارم که از پرورش پزشک بی سواد حمایت نکنم

متاسفانه چیزی که هستش اینکه اون دختر با اوردن نام یکی از معصومین و تقدیم مدالش تونست رای و نظر گروهی از افراطی ها و متعصب ها رو جلب کنه ، بیشتر داستان اینه که ازش طرفداری کورکورانه و بدون تفکر میکنن

🏃🏻‍♀️

انقدر که وقت میذارین تاپیک میزنین برای این بنده خدابه درس و مشقاتون میرسیدین شما هم پزشکی قبول میشدی ...

چی میگی شما

خوبه یه بنده خدایی سرما بخوره بره پیش یه دکتر بی سواد قرص معده براش تجویز کنه!!؟؟؟

شما مطمئنید این همه پشت کنکوری وقت نذاشتن و درس نخوندن ؟ چه بسا خیلی بیشتر از خانم مبینا و ناهید که برای المپیک تلاش کردند افراد پشت کنکوری برای آوردن پزشکی تلاش کردند . مدال ایشون رو به شما میدن که حق الناس این همه افراد کنکوری و... به جون میخرید ؟

✅️🦋👌🍀