2777
2789
عنوان

هشت تا بی بی چک مثبت سه تامنفی

719 بازدید | 46 پست

خیلی جالبه من بی بی چکام همه هاله دار

آزمایش منفی قبل موعد

امروز پری نشدم

بی بی چک منفی

ض🤣🤣🤣🤣🤣خدایا الان کدومو باور کنم

ب قرآن سرمو می‌خوام بگویم ب دیواااااار

امیدم به خودته خداجون

عزیز یه چند روز دیگه برو آزمایش بده پول مفت نیستا که اینقدر بی بی زدی 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر عجولی. ۸ تا بی بی چک قبل موعدت زدی؟ ماه اول اقدامته؟ بذار هر وقت سه چهار روز عقب انداختی برو ا ...

نه هی هاله مینداخت میخواستم ببینم ب کجا می‌کشه .امروز موعدمع پر نشدم منفی شد.روزای قبل مثبت بود.مارکا متفاوت.ازمایش قبل موعدم منفی.اصن عصبیم کرده.پس چرا پریود نمیشم راحتشم

امیدم به خودته خداجون
خاک تو سر من بخدا خیلی عصبی ام

تاج گلها قشنگ به سرت چرا خاک برسرت ....آروم باش گلم آروم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
می تونی بری دکتر برات آزمایش بتا بنویسه. برای من تا ۷روز بعد از موعد بی بی چک جواب نداد. بعد هم دقت ...

حامله بودی؟.بتام قبل موعد منفی شد.نگا این یکی از بی بی چکامه ک واضح تر از همشونه

امیدم به خودته خداجون
شیرخودتو میدی عادیه

اره شیرخودم میدم..ماه قبل برای اولین بار بعد زایمان پری شدم یعنی ۳ ماه بعد زایمان، اما این ماه نشدم هنوز خیلی ناراحتم، اینقدرم گرمی خوردم که بشم اما نمیشه که نمیشه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
قربونت‌.اخه این وسط اوسکول شدم رفته

نه عادیه خودتو اذیت نکن استرس به خودت نده در هردو صورت شاکر باش 

جای من باشی چه می‌کنی هر وقت اقدامم ده تا بیست روز عقب میندازم با علائم که همسرم میگه بارداری... از که میدم خبری نیست البته ده سالی هست... ولی بازم توکل بر خدا