عزیز یه چند روز دیگه برو آزمایش بده پول مفت نیستا که اینقدر بی بی زدی
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تاج گلها قشنگ به سرت چرا خاک برسرت ....آروم باش گلم آروم
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
اره شیرخودم میدم..ماه قبل برای اولین بار بعد زایمان پری شدم یعنی ۳ ماه بعد زایمان، اما این ماه نشدم هنوز خیلی ناراحتم، اینقدرم گرمی خوردم که بشم اما نمیشه که نمیشه
نه عادیه خودتو اذیت نکن استرس به خودت نده در هردو صورت شاکر باش
جای من باشی چه میکنی هر وقت اقدامم ده تا بیست روز عقب میندازم با علائم که همسرم میگه بارداری... از که میدم خبری نیست البته ده سالی هست... ولی بازم توکل بر خدا