2777
2789

هر تجربه در مورد دانشگاه جهاد دارین بگین لطفا 

نمیدونم چکار کنم نیمه دولتی هستش هزینه اش خوبه ، من اهواز هستم میگن مدرکش رو دانشگاه چمران امضا میکنه ... حالا چکار کنم اگر امسال  شد برم همین جهاد یا بشینم ی سال بخونم برم چمران؟! خیلی کلافه ام😔😔

یه دانشگاهه دیگه مث ازاد و پیام نور اینکه ک میگن چمران امضا میکنه و فلان الکیه هیچ برتری نسبت ب بقیه نداره منم اهوازم میشناسم دانشگاها رو 

فقط شهریه از ازاد ارزونتر هم قیمتای پیام نوره

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش چه کاره میشی دانشگاه جهاد بری ؟

رشتم انسانیه یادم رفتم بگم میخوام حسابداری بخونم تو جهاد اگر شد، اگر هم موندم برای سال بعد چمران  بازم حسابداری میخوام

یه دانشگاهه دیگه مث ازاد و پیام نور اینکه ک میگن چمران امضا میکنه و فلان الکیه هیچ برتری نسبت ب بقیه ...

چ خوب شما اهوازی

الان دانشگاه های غیر انتفاعی شروع به پیش ثبت نام کردن مثل امیر المومنین یعنی خیلی کاری به کنکور و معدل اینا ندارن... پیام نور هم با رتبه پنجاه هزار هم دیدم قبول کردن ولی جهاد دانشگاهی اینجوری نیست با کنکوره و همه رشته با معدل هم میشه رفت ... بعضی از استاد های چمران هم با اونجا یکسان هستن

یه دانشگاهه دیگه مث ازاد و پیام نور اینکه ک میگن چمران امضا میکنه و فلان الکیه هیچ برتری نسبت ب بقیه ...

از ی طرف دوست دارم منم چمران قبول بشم مامان و بابام دو تاشون چمران حسابداری خوندن 

میترسم برم جهاد بخونم بعد کار با حقوق بالا و خوبی برام نباشه... از ی طرف هم میترسم ی سال بشینم بخونم چون جریان معدل هم هست سال بعد باید یازدهم هم نهایی بدم کامل از یه وقت چمران نشد چکار کنم دیگه اون موقع؟! یا اگر واقعا چمران قبول شدم برای رشته حسابداری چون من رشتم انسانی بود استاد های اونجا هم سخت گیرن اگر گیر کردن و نتونستم با معدل خوب لیسانس بگیرم چی؟ اینجوری بازم آینده شغلی خیلی خوب ندارم 

من دلم میخواد مثل بابام کارمند داشنگاه چمران بشم ، هم حقوقش خوبه هم جوش برای خانم خیلی هم سخت نیست کارش ، بانک هم دوست دارم ولی بانک واقعا کاره سخت و طاقت فرسایی ، مامانم بانک سینا بود ۱۱ سال کار کرد معاون شد ، بعد که دیگه برادرم به دنیا آمد از کارش آمد بیرون واقعا کار سختی بود....

ببخشید زیاد شد دنیال یکیم بهم راهنمایی بده 😔

چ خوب شما اهوازیالان دانشگاه های غیر انتفاعی شروع به پیش ثبت نام کردن مثل امیر المومنین یعنی خیلی کا ...

جهاد که میگی مثلا با معدل چند به بالا قبول میکنه؟؟مثلا رشته های تاپ رو؟