2777
2789
عنوان

کیا مثل من حوصله ی خواستگار ندارن

307 بازدید | 15 پست

اصلا حوصله ندارم کلا احساس میکنم آدم مناسب ازدواج نیستم ولی خب ۲۸ سالمه دیگه خانواده میگن وقتشه ازدواج کنی. تو زندگیم فقط یک نفر بوده که میدونستم تصور کنم تا آخر عمر باهاش زندگی کنم که متاسفانه علاقه یک طرفه بود. آدمیم که زود از همه چی زده میشم نمی‌دونم چی کار کنم اهل دوستی هم نیستم  تا حالا با کسی دوست نبودم. الان خواستگار سنتی اومده قرار گذاشتن کافی شاپ ولی موندم برم یا نه. می‌دونم آخرش میگم نه. نمی‌دونم چی کار کنم! 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شرایطش خوبه چرا نه بگی اخه😕

برای اینکه ۶ سال تفاوت سنی داریم من دلم میخواد کمتر باشه.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

شیش سال خوبه نرماله اینقد اختلاف سنی باید باشه چون ما دخترا نسبت به پسرای همسن سال خودمون پنج شیش سال فکرمون بزرگتره دقیقا با یه پسر پنج شیش سال بزرگتر خودمون باید باشیم تا بیشتر بشه همدیگه رو درک کرد

واسه ازدواج یه سری از معیارا رو باید کنار گذاشت چون یه ادم نمیتونه همه ی ویژگی هایی که ما میخوایمو داشته باشه،اگه از نظر اخلاقی و خانوادگی مورد تاییدن بهش فکر کن سنت هم مناسبه برای ازدواج

باز شما صلاح زندگی خودتونو بیشتر میدونید🤷🏻‍♀️

منم خیلی خسته هستم تازه من از شما خیلی بزرگتر هم هستم. 32 سالمه واقعا دیگه نمیدونم چه کنم کاش میشد م ...

خیلیم بزرگتر نیستین منم چشم به هم بزنم میشم ۳۲ 

واقعا کاش میشد چقدر زندگی مزخرفه اونی که میخوای نمیشه.

منم همین مدلیم البته سنم کمتره من میگم همس بخاطر اون یه آدم بود که در نهایت فهمیدیم یک‌طرفس

منم یک بخشی از این حسم به خاطر اون آدمه. اون همه ی معیارهایی که میخواستم رو داشت. همه رو با اون مقایسه میکنم و هیچکی بهش نمی‌رسه😭 نمی‌خوام محدود بشم.

شیش سال خوبه نرماله اینقد اختلاف سنی باید باشه چون ما دخترا نسبت به پسرای همسن سال خودمون پنج شیش سا ...

آخه من خواهر متاهل بزرگتر دارم دلم نمی‌خواد همسرم از شوهر خواهرم بزرگتر باشه. نمی‌دونم شایدم دنبال بهونه ام.

آخه من خواهر متاهل بزرگتر دارم دلم نمی‌خواد همسرم از شوهر خواهرم بزرگتر باشه. نمی‌دونم شایدم دنبال ب ...

این خیلی برات مهم نباشه اخه شیش سال خیلیم زیاد نیست راجب چیزای دیگه اش بیشتر فکر کن