2777
2789

سلام 

من ۶ ۷ ماهه که عروسی کردم‌

دوتا جاری بزرگتر دارم که اصلا باهم مشکلی نداریم 

من تو حیاط مادرشوهر اینا زندگی میکنم 

حالا من و شوهرم تو نامزدی زیاد میرفتیم بهشون سر می دیم مناسبت ها میرفتیم کادو می‌بردیم اونا هم استقبال میکردن 

گذشت ما عروسی کردیم

بعد عروسی هم تو مناسبت ها و اینا شوهرم میاد ولی دیگه نمیگه بریم خونشون مهمونی

ولی من و مادرشوهرم هر ماه میریم حتی مادرم هم اومد 

ولی اونا پاگشا دیر دعوت کردن مثل غریبه ها 

و تا الان همش فقط یکبار اومدن خونم اونم عید انگار به زور آورده بودنشون اخم کرده بودن نمیدونستن چیکار کنن

من حتی گاهی میشه ماهی دوبار میرم

حالا تصمیم گرفتم یه انتقام خیلی سخت بگیرم

برادرشوهرم و پسرش رفتن کربلا 

واسه بدرقه رفتم ولی وقتی میخوان برگردن نمیرم شوهرمم نمیزارم زود بره

بعد خونه مادرشوهر که دیدمش میگم زیارتت قبول باشه حیف من وقت ندارم واسه اینکارا وگرنه میومدم

بعد اون یکی هم دو سه ماه دیگه میزاد

فکر کرده باز کادو میبرم تو شادیش شریک میشم 

نمیرم حالا دیدمش یچیز میگم بسوزند

ولی مادرم میگه اونی که از کربلا میادو برو صواب داره و اینا 

ولی تقصیر خودشونه 

حالا اینطور میگم مادرشوهر و شوهر باز بزور میبرن منو ها 

دعا کنید بتونم نقشمو اجرایی کنم

البته بگم من جاری آخرم 

و برادرشوهر بزرگم شوهرمو دوسش داره زیاد و همینطور بچه هاشون و همینطور خانواده شوهر

و جاری ها فقط با شوهر من راحتن

و مطمئنم ما بزاریم اونارو کنار اونا باهم دیگه نمیتونن خوش باشن 

نخوندم🚶‍♀️😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً به چه‌صوزت توحیاط مادرشوهرت زندگی می‌کنی؟!🤔

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

استارتر 

حس میکنم‌سنت کمه 

ولی خودتو درگیر خاله زنک بازی میکنی

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

اووو چقدر درگیر چیزای خاله زنکی هستی بیخیال بابا نیومدن ک نیومدن خب توعم‌نرو 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

ول کن بابا.‌خودتو درگیر جاری بازی نکن ته نداره این جریانات. حالا جاریای منبعد دوسال هنوز منو پاگشا دعوت نکردن، دوتاشونم عید رفتم خونه شون نیومدن خونمون. ول کن بابا به تخمدانت بگیر همه شونو🤣

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

برای خودتون درگیری درست نکنین چطور وقت فکر کردن حتی به این موضوعات داریم همیشه تکرار کنیم گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

چ اتیشت تنده!دغدغه دیگه نداری معلومه.فکرت بشدت درگیر...خداروشکردوتاجاری دارم هیچکدوم ب همدیگه کاری نداریم و درست مث غریبه هاییم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود