2777
2789
عنوان

چسبندگی رحم به مثانه

3997 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بعداز سزارین دوم پزشکم گفت کمی چسبندگی رحم و مثانه از جای زخم قبلی داشتی و چیز مهمی نبود و از عوارض جراحیه.

میخواستم بدونم کسی اطلاع بیشتری داره؟ 

یعنی از زایمان اول این چسبندگی رو داشتم؟

الان که دومین جراحی و داشتم ممکنه بازم اتفاق بیوفته یا شدت بگیره؟ ممنون میشم جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار زوره سزارین شدم

مگه اذیتتون میکنه؟صبرکنیدخوب بشید بعد عمل بعدیوانجام بدید

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری
اگه دکتر نمیگفت متوجه نمیشدم. گفت رحم مثانه رو کشیده بوده بالا تا جایی که شد کشیدمش پایین 

یه دکتر دیگه برو معاینه شو بازم 

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری
اگه دکتر نمیگفت متوجه نمیشدم. گفت رحم مثانه رو کشیده بوده بالا تا جایی که شد کشیدمش پایین 

سلام منم دقبقا دکترم حرف شماروبهم گفته.شما چیکارا کردین؟من دوسالی یبار عفونت ادراری هم میگیدن

سلام منم دقبقا دکترم حرف شماروبهم گفته.شما چیکارا کردین؟من دوسالی یبار عفونت ادراری هم میگیدن

میناحان شمادردهم داری؟یاتکررادرار

راستش من بعدسزاولم اینجودیم کهوهمه گفتن هیچی نیس فقط یدکتدگفت ممکنه مثانت افتادگی داشته بلشه

یدکتدم گفت ممکنه چسبندگی ایحارشده بلشه پشت رحم ومثانه واینا

خوب بااین تفاسیرمن بخام بارداربشم خطرناک نیس؟

وخدایی که بشدت کافیست
میناحان شمادردهم داری؟یاتکررادرار راستش من بعدسزاولم اینجودیم کهوهمه گفتن هیچی نیس فقط یدکتدگفت ممک ...

درد نه.فقط وقتی عفونت ادراریم عودکنه مثانه ام درد خفیف میکنه...

اتفاقا من از دکترم پرسیدم گف نگرانی نداره فقط زمانی خواستی باردارشی دکترتو در جریان بذار

دکتر من حین سز گف  یه مقدارچسبندگی مثانه داری که من یه کمشو برات تاجایی که بشه باز میکنم.اگه نم ...

من میترسم بارداربشم همش نگران این قضییم چون دردای عجیب غریب تادوسال بعدسزداشتم 

میگم اگه تومحل سزبامثانه یاجای دبگه چسبندگی باشه اونوقت رحم بزرگترمبشه یوقت پاره نشم بدکترام میگم اصلاگوش نمیدن

وخدایی که بشدت کافیست