2777
2789
عنوان

ب این ناخن کار چه پیامی بدم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 85 پست
امیدوارم آرایشگر های عزیز ناراحت نشن ولی اکثرا آدم های پول پرست و عوضی هستن ، منم تجربه دارم، برای ش ...

ایشونم اصلا مشتری ندار نبود

تا دستمم میذاشتم دستگاه یو وی میرفت سیگار میکشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم ببین چتشو

بگو دیززززز باوا خفه شو

والا من رفتم  همون لحظه تو سالن  بعد اتمام کار خشک و محکم و مقاوم بود   گفتم مواظب باشم   گف ن راحت باش هیچی نمیشه  تا مدت ها هم تکون هم نخورد 

فک میکنه دوز از جون خری چیزی هستی که بخواد خامت کنه

گفتم که توضیحات نمیدادی بلاک میکردی گم میشد 

بگو از چند جا سوال کردم گفتن امکان نداره بعد اتمام کار خشگ نباشه و خراب بشه

نیازی ب ترمیم نیست و میرم جای دیگه ریمو و اصلاح کنم

بزرگواری میکنم ازتون خسارت نمیگیرم   

اسیب زدی ب انگشتام فعلا شکایت نکردم برو شکر کن 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
بگو دیززززز باوا خفه شووالا من رفتم همون لحظه تو سالن بعد اتمام کار خشک و محکم و مقاوم بود گفتم ...

این خانم خیلی خوب جواب داد همینو بگو

تازه من جای تو بودم تو پیجش کامنت میزاشتم که گند زده به ناخن هام

خیلی افتضاح زده بخداکاش حوصله داشتم از تمام ناخنام عکس میدادم میدیدی

ببین لاک ژل زیر نور خورشید هم خشک میشه پس این چرت و پرته ک بگیم دستتو نذاشتی تو دستگاه و شبش تازه لاک یادش افتاده ک کنده شه😐بعد همه ی ما کاشت میزنیم

باهاش کارای خونه رو میکنیم حموم میریم،هیچ کدوم اینجوری کنده نمیش فقد لاک ژلش ارزون بوده ک اینجوری کنده شده

به صاحب سالنه پیام بده عکس ناخنتم بفرست بگو با تخفیف میشد۱۲۰منتها من بابت این ناخن پولی نمیدم واقعا

اگرم چیزی گفتن بگو میرم اتحادته نمونه کارتو نشون میدم هرچی اونا گفتن میزنم

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
جواب نده پولم نزن توضیح هم نمیخواه بدی مردم چه رویی دارن چه گوه خوریا ما تخفیف رو الکی میذاریممیگفتی ...

بهش گفتم خب باید اعلام میکردی تو پیجت گفت نه دیگه حضوری میان میگم تخفیف نداریم