پیتزا_رولی مدیر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 عنوان ب این ناخن کار چه پیامی بدم😡 | مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 85 پست سلام دوستان من الان ۳ دفعه هست که پیش یه ناخن کار میرمهر ۳ سری راضی نبودم از کارش اما چون نزدیک خونمون بود دیگه میرفتم اینجا چون رفت و آمد برام سخت بودمسیر اینجا خیلی بهم راحت بود دیگ میرفتم پیشش نمیدونم عقلم کجا بود🥲🤐 1403/05/24 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 این خانم خیلی خوب جواب داد همینو بگوتازه من جای تو بودم تو پیجش کامنت میزاشتم که گند زده به ناخن هام برا ۲۵۰ تومت تره شکایتمو بکنه اینو بنویسم ؟😂
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 بگو دیززززز باوا خفه شووالا من رفتم همون لحظه تو سالن بعد اتمام کار خشک و محکم و مقاوم بود گفتم ... .فعلا حرفی از پول نزدهولی خیلی دلم میخوهد برینم بهش
shaaaaaaaaaad عضویت: 1402/07/25 تعداد پست: 2783 برا ۲۵۰ تومت تره شکایتمو بکنه اینو بنویسم ؟😂 وااای چقدر ساده ای الان حتما پول هم واسش میزنی 😡😡😡😡
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 ببین لاک ژل زیر نور خورشید هم خشک میشه پس این چرت و پرته ک بگیم دستتو نذاشتی تو دستگاه و شبش تازه لا ... اره اینم خوبه از اتحادیه مث چی میترسن
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 وااای چقدر ساده ای الان حتما پول هم واسش میزنی 😡😡😡😡 ن دیگ نمیزنمولی خیلی دلم میخواد یه پیام بهش بدم گند بزنم ب شخصیتشن
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 وااای چقدر ساده ای الان حتما پول هم واسش میزنی 😡😡😡😡 ن دیگ نمیزنمولی خیلی دلم میخواد یه پیام بهش بدم گند بزنم ب شخصیتش
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 16823 بهش گفتم خب باید اعلام میکردی تو پیجت گفت نه دیگه حضوری میان میگم تخفیف نداریم چه حروم خوری هستنکوفت شه بهشمن هر جا که تخفیف زدن رو حرفشون هم بودن مگه میشه الکی گفت جواب نده بگو همین چت و عکس ناخن میبرم شکایت ببینم پول چی میخواه بگیری نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
نازنازز عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 14460 ن دیگ نمیزنمولی خیلی دلم میخواد یه پیام بهش بدم گند بزنم ب شخصیتشن من جات باشم باهاش دهن ب دهن نمیذارممشخصه آدم بی شخصیت و بی حدومرزیههمین ک ازت حین کار معذرت خاهی نکردهوسط کار مدام پاشدع سیگار کشیدهو این پیاماش نشون میده خیلی دریده اسهیچی بهش نگو تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 واقعا ۲۵۰ دادی؟؟؟؟ خب چتو باز میکردی میگفتی احمق وقتی گفتی تخفیف خورده چرا پس الان دروغ میگی؟پیام دا ... نه واریز نکردم دیگهولی مطمعنم فردا پیام میده برا پولش
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8597 پیشش ک دیگه نمیرممیخوام یه پیام بهش بدم دلم خنک بشه بی شخصیت روالانم دوتا از لاکا کنده شده فردا برو با مسیول آرایش گاه صحبت کن تایم شلوغ برو به سر و صدا ابروش رو ببر که مشتریاشم کم بشه اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 چه حروم خوری هستنکوفت شه بهشمن هر جا که تخفیف زدن رو حرفشون هم بودن مگه میشه الکی گفت جواب نده بگو ... 😁😁😁
برادرشوهر_نی_نی_یار عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 8597 نه واریز نکردم دیگهولی مطمعنم فردا پیام میده برا پولش واریز نکن اصلا اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 من جات باشم باهاش دهن ب دهن نمیذارممشخصه آدم بی شخصیت و بی حدومرزیههمین ک ازت حین کار معذرت خاهی نکر ... اره کلا از شخصیتش خوشم نیومد
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 فردا برو با مسیول آرایش گاه صحبت کن تایم شلوغ برو به سر و صدا ابروش رو ببر که مشتریاشم کم بشه مسئول ارایشگاه خودش اونجا نشسته بودبعدم دوست صمیمیش بود مشخصه ک هوا رفیقشو دارهفقط دلم میخواد یه پیام بهش بدم ک بفهمه دنیا چ خبره
پیتزا_رولی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 802 واریز نکن اصلا نه نمیکنم خواستم۱۵۰ بزنم گفتم حداقل برا زحمت و موادشولی بجه ها گفتن نزنولی خداشاهده هرسری گند زد ب ناخنم هیچی نگفتم