2821
2789
عنوان

گریه نوزاد سه ماهه

111 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها پسرم سه ماه و نیمشه الان دو سه روزه روزا خیلی گریه میکنه قبلا کولیک داشت از ساعتای پنج شش بعد از ظهر شروع میشد تا ده یازده ولی الان شبا خداروشکر خوب میخابه اما روزا انقد گریه میکنه سیاه میشع تا بغلش میکنم راه میبرم ارومه باز ک زمین ک میزارم شرو میکنه یعنی چش شده کی تجربه داره کمکم کنید روانی شدم دو روزه انقد گریه هاش بده مجبور شدم امشب استامینوفن بدم یکم بخابه☹️☹️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاهر زاده من اینجوری بود فقط ماساژ آرومش میکرد خیلی عذر میخام کمرشو ماساژ میدادیم اینقد باد معده مید ...

اخه من هر چی شربت هست بهش میدم ولی فایده نداره بغلم میکنم میگردونم خیلی ارومه نمیدونم بغلی شده☹️☹️☹️

اخه من هر چی شربت هست بهش میدم ولی فایده نداره بغلم میکنم میگردونم خیلی ارومه نمیدونم بغلی شده☹️☹️☹️

ببین چون بغل گرفته میشه ب حالت جنینی درمیاد آروم میگیره و این ک ی فشار کوچیک ماساژ مانندیی ک ب شکم و پهلوش میاد آرومش میکنه، روغن ماساژ نوزاد بخرید لختش کنین خیلی اروم ب حالت نوازش کمر و شکم پهلوشو یواش ماساژ بدین اروم میشه

چی هست این روغن نوزاد

مارک فیروز همه داروخونه ها دارن برای بعد از حمام بدنشون رو مرطوب کنید هست هیچ ضرری نداره، خود روغن هم خاصیت حاصی نداره صرفا برای این ک بدن چرب باشه راحت تر ماساژ بدین، روغنای دیگه یکم ریسکه ممکنه نوزاد حساسیت داشته باشه