2777
2789

شوره ی چرب داری؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بهترین شامپویی که به موهای من میوفته و چندین ساله دارم استفاده میکنم ترکیب سرکه سیب خونگی و شامپو پروتئین گندم فیروز نصف نصف

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین شامپویی که به موهای من میوفته و چندین ساله دارم استفاده میکنم ترکیب سرکه سیب خونگی و شامپو پر ...

وای که من چقدر شامپو توی این یکسال عوض کردم، شامپو جوانه گندم سینره دارم خوب بود ، منتها ph سرم بهم ریخته و چرب میشه و شوره میزنم و ریزش هم دارم به همراهش

وای که من چقدر شامپو توی این یکسال عوض کردم، شامپو جوانه گندم سینره دارم خوب بود ، منتها ph سرم بهم ...

مشکل هورمونی نداری؟ 

مشکل هورمونی نداری؟

التهاب تیرویید بعد از تزریق آمپول آهن داشتم و درمان شدم یکساله، از اون موقع اینجوری شدم و تمام آزمایش هام نرماله ، استرسم زیاد شده 

التهاب تیرویید بعد از تزریق آمپول آهن داشتم و درمان شدم یکساله، از اون موقع اینجوری شدم و تمام آزمای ...

آها

آخه من ی مدت به خاطر کیست موهام خیلی چرب میشد

ریزش بهتون نمیده؟

میگم از بقیه شامپوهای ایرانی که استفاده کردم برام بهتر بود

موهام چون بلند بود نمیتونستم شامپوهای گرون بخرم چون مصرفم زیاد بود

شما اگه بودجشو داری شامپو آلپسین هم شامپو خوبیه

میگم از بقیه شامپوهای ایرانی که استفاده کردم برام بهتر بودموهام چون بلند بود نمیتونستم شامپوهای گرون ...

الپسین بهم نساخت ، من دوبار آنالیز کف سر و پاکسازی هم رفتم ، کف سرم خیلی چرب و شوره و قارچ شده بود ، دقیقا این یکسال اینجوری بود بهم گفت شامپوی کف سر چرب واسه موی سوره دار بگیر، ضد ریزش واست کاری نمیتونه بکنه