2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی

311 بازدید | 16 پست

من امسال به احتمال زیاد شهر خودم قبول نشم و برم خوابگاه ولی واقعا خیلی میترسم

آدم آروم و ساکت و تقریبا مذهبی هستم

خیلی میترسم نتونم با بچه های اونجا ارتباط بگیرم🚶...

از چند نفر شنیدم که بعضی ها قلیون میکشن و دراگ مصرف میکنن اگه یه همچین چیزایی دیدیم میتونیم اتاقمون رو عوض کنیم اول ترم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بله دراگ و اینجور چیزا هست

اتاقتم میتونی عوض کنی

منم مثه شمام خوابگاه برام خیلیییییی سخته

ولی خب هم اتاقیای من خداروشکر تا حدی نرمالن

راستی سعی کن اولین نفرا بری تخت پایبن رو برداری😃

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

میتونی عزیزم

ولی تو خوابگاه اجازه نداره کسی چیزی بکشه نگران نباش 

ما تو اتاقمون همه جوره داریم از مذهبی تا معمولی و همه جوره

کنار اومدیم باهم

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
میتونی عزیزمولی تو خوابگاه اجازه نداره کسی چیزی بکشه نگران نباش ما تو اتاقمون همه جوره داریم از مذهب ...

هعی 

خوابگاه ما اخرشبا بو سیگار همه رو خفه میکنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اره میتونی عوض کنیتنها توصیه امخیلی زود صمیمی نشواصلا و اصلا چیز هات رو اشتراکی نکنمثلا اینکه همیشه ...

غذا درست کردن فقط مال پنجشنبه و جمعه اس که سلف غذا نمیده یا طول هفته هم باید غذا پخت؟

خوابگاه به درد کسی میخوره که اجتماعی باشه چون اصلا حریم خصوصی وجود نداره در اتاق هر دقیقه باز و بسته میشه و رفت و آمد زیاده یک لحظه نمیشه تنها باشی و اینکه وسواسی هم نباشی چون هرچیز چندشی رو ممکنه تو حموم دستشویی ببینی هم اتاقی ها ممکنه بزارن ظرف ها اندازه کوه جمع بشه بعد بشورن مرتب نباشن بوی جوراب و عرق بدن  توی خوابگاه بعضیا سیگار میکشن ، لخت میخوابن وسط اتاق دوستشون اپیلاسیون کنه خیلی چیز هارو بهتره برای آرامش خودت نادیده بگیری وگرنه دشمن تراشی و دعوا میشه درکل از اونی که فقط دماغش معلومه و بحث دوست پسر میشه میزاره میره تا اونی که مشکوک به ایدز هست توی خوابگاه زندگی می‌کنه هنر زندگی خوابگاهی  اینه هر دو گروه رو به یه ورت بگیری و راه خودت رو بری 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

نه بابا من چیکار نصیحت دارم😅...یا پزشکی یا دندان

آها پس ok

میشه بپرسم چطور و خوندی وکلا بخوای به یه دهنی نصیحت کنی چی میگی 

برای نهایی ها چطور ؟ممنون‌میشم راهنماییم کنی چون واقعا اطرافم کسی رو ندارم ازش بپرسم