2777
2789

بچه ها ما بختیاریم شما ک میدونید بختیاریا تا صدای تشمال رو میشنون از خود بی خود میشن .الانم ک ماه صفرم هست عذاب وجدان گرفتم یهو صدای تشمال اومد منم ناخودآگاه دست زدم با داداشم خاستیم یهو برقصیم دستمال رو برداشتم یهو رقصیدیم😂 کلا ۳۰ ثانیه بیشتر نبود یهو مادرم اومد گفت دا نکو ماه صفر سنگینه ی بلایی سرتون ایا (نکن مادر ماه صفر سنگینه ی اتفاقی براتون میفته منم درجا ول کردم الان چیکار کنم عذاب وجدان دارم ‌ولی خب حین رقص سینه میزدیم😂الان عذاب وجدان دارم نکنه اتفاقی بیفته من داداشم کلا بی دینه اصلا اعاقاد نداره منم همینطور ولی کلا ب اون دین دارا احترام میزارم ولی اون کلا نمیزاره اون براش مهم نی ولی من عذاب وجدات دارم چیکار کنم یعنی اتفاقی میفته😪😐

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس چیزی نمیشه 

شما برای دلت خودتون رقصید نه نیت دیگه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه بابا این حرفا چیه میزنید. تو میگی دیندار نیستی پس الان ماه مرداده برات تموم شدو رفت

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

من که هر روز میرقصم جام طبقه چند جهنمه؟ 

اصلا نمیدونستم صفره و حتی نمیدونستم توی صفر نباید گناه کرد 

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

اگر انسان معتقد و .. هستید واقعیت های داستان های ائمه رو با دید قشنگ ببینید ! 

دو تا جمله میگم ! 

امام حسین حر رو مگه نبخشید ؟ 

خوب تو ام طلب بخشش کن مطمئن باش میبخشه 😊

هرچند اصلا ناراحت هم نمیشن 

چون از دلت با خبر هستند 

الکی هم حس‌بد نداشته باش

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نه بابا این حرفا چیه میزنید. تو میگی دیندار نیستی پس الان ماه مرداده برات تموم شدو رفت

ن بابا ما مسلمون زده شناسنامه ولی گلا اهل اعتقادات و اینا نیستیم ولی پدرو مادرم نماز میخونن

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

فقط اونجاکه حین رقص سینه میزدین😐یه کاربر اینجا بود میخاست مرکز توجه باشه هم دل کاربرا مذهبی رو به دست بیاره هم بقیه میگف عروسی رقصیدم گفتن فک میکردیم مذهبی هستی ؟گفت موقع رقص عذاب وجدان گرفتم صلوات میفرستادم 🤣🤣😐این کاربر رو کی یادشه؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

فقط اونجاکه حین رقص سینه میزدین😐یه کاربر اینجا بود میخاست مرکز توجه باشه هم دل کاربرا مذهبی رو به د ...

بابا مادرم گفت گناه مبکنی نکنید داداشم یهو سینه میزد و میرقصید منم شروع کردم سینه زدن😂