یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره عزیزم امروز داخل مرکز دکتری که ازم سونو گرفت خیلی ترسوندم شمام دقیقا این مشکلتون بود ؟بدون فولیک ...
ینی بدون قرص فولیکول غالب نداری، منم تنبلی داشتم بچم ده روزشه، حامله میشی نترس تو مرحله اول دکترتو عوض کن، این دکتری که از الان اینجوری داره ناامیدت میکنه با این دکتر هیچوقت حامله نمیشی، اولین چیز مهم تو زندگی امیده که این دکتر تو کلا بلده ناامید کنه
😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜 خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه 9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
اره عزیزم امروز داخل مرکز دکتری که ازم سونو گرفت خیلی ترسوندم شمام دقیقا این مشکلتون بود ؟بدون فولیک ...
یعنی به جای اینکه در ماه یه دونه فولیکول بزرگ داشته باشی که تخمک آزاد کنه یه عالمه فولیکول ریز داری که باعث میشه تخمک گذاری نکنی و پریودت منظم نباشه و از این داستانا