2777
2789

روغن آرگان و نارگیل. نیازه بعد چندساعت بشورم موهامو یا نه؟ و اینکه فقط به کف سر بزنم یا به ساقه ها؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
بشور
2
50%
نشور
1
25%
دیدن نتایج
1
25%
ایران من! ای جان من! ای باور و ایمان من..

نه بزن همینجوری اصلا هم نشور😐😐😐😐

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

دو ساعت بعدش بشور

روغن زیاد رو مو بمونه خودش باعث ریزش میشه

البته اگه میخوای به ریشه هم بزنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کی بهت میگه بشور خنگه اصلا نباید بشوری

باید بزاری موهات همینجوری چرب و کثیف و... بمونه 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نه بزن همینجوری اصلا هم نشور😐😐😐😐

یسری روغنایی قبلا میزدم میگفتن نیاز به شستشو نیست و جذب میشد و اصصلا چرب نمی‌کرد. خودمم دوسه روز یبار میرم حموم. خیلی وقتا یه روز درمیون. نمی‌دونم اینم مثل اوناست یانه 

هر کی بهت میگه بشور خنگه اصلا نباید بشوریباید بزاری موهات همینجوری چرب و کثیف و... بمونه

شستنه ک می‌شورم. منظورم اینه زود بشورم یا بذارم بعد هفت هشت ساعت. کپک میزنم نشورم خواهر😂😂

دو ساعت بعدش بشورروغن زیاد رو مو بمونه خودش باعث ریزش میشهالبته اگه میخوای به ریشه هم بزنی

تو دوساعت تاثیر می‌ذاره واقعا؟ ندارم مثلا از الان تا هشت شب؟و اینکه می‌دونی به ریشه بزنم یا سافه؟

نارگیل رو من بعد حموم وقتی موهام خشک شد میزنم و نباید بشوری یه ذره میزنی کف دستت و بعد میزنی به ساقه مو 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
روغن نارگیل بزن یک ساعت بمونه بعد بشور ولی روغن آرگان بعد حمام بزن تمام

چرا بعد حمام؟ اینجوری که خیلی رو مو میمونه بد نمیشه؟

فقط ب ساقه مو

بعد ۲ساعت اینا بشور

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
نارگیل رو من بعد حموم وقتی موهام خشک شد میزنم و نباید بشوری یه ذره میزنی کف دستت و بعد میزنی به ساقه ...

خیلی نظرات متفاوته که. موندم بشورم ؟ نشورم 

تو دوساعت تاثیر می‌ذاره واقعا؟ ندارم مثلا از الان تا هشت شب؟و اینکه می‌دونی به ریشه بزنم یا سافه؟

جذبش تو همون دوساعته

بعدش هرچقدم بمونه دیگه بی فایدس

اگه به ریشه میزنی حتما بعدش بشور

اگه به ساقه میزنی نشوری هم اشکال نداره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جذبش تو همون دوساعتهبعدش هرچقدم بمونه دیگه بی فایدساگه به ریشه میزنی حتما بعدش بشوراگه به ساقه میزنی ...

مرسی عزیزم