2821
2789

کاربر مصی میخونده

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوام بدون آیا واقعا خیلی رشته سخت و سنگینی هست؟هر روز هفته از صبح تا عصر کلاس دارن؟

پزشکی میخونن مگه هرروز برن ؟! 

یکی از دوستام میخونه بستگی به انتخاب واحدات داره معمولی بخوایی برداری سه روز تو هفته از صبح تا عصر جمع میشه تقریبا 

این دوست من دبیرستان در حد ۱۷ اینا بود الانم همونه اصلاهم‌زیاد درس نمیخونه همون شب امتحان میخونه 

درسا کلا زیست و شیمیه بیشترش این به من میگفت انقد زیست و شیمی شنیده حالش بهم میخوره 

درکل بستگی به علاقه خودت داره

پزشکی میخونن مگه هرروز برن ؟! یکی از دوستام میخونه بستگی به انتخاب واحدات داره معمولی بخوایی برداری ...

خب من دوست دارم این رشته رو

دوستتون کدوم دانشگاه میخونه؟

آره خیلی سخت و پیچیدس

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز