2777
2789

اتفاقات جدید افتاده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14220400/%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4%d9%87-%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%b4%d9%88-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa-%d9%88-%d8%ae%d9%88%d8%af%d8%b4%d9%85-%d8%b2%d9%86-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87#

بخونین من اینجا بگم چیشدع

کورشی یا محمد که انقدر فهودیو اذیت میکنی😒کاربری دست دو نفره

زنش گفت دلشوره عجیبی داشتم 

شوهرش اومده گفته عزیزم میخام ی چیزی بهت بگم زنه گفته چی گفته از وقتی فلانی(زن دوم.زن داداش) رو عقد کردم جایی نبردمش احساس میکنم برا روحیش خوبه

زنه گفته چیکار میخای بکنی 

شوهرشم گفته میبرمش مسافرت🫥😂

یه حال و هوایی عوض کنه 

زنه گفت گفتم فکر نکنم نیازی ب اینکار باشهشوهرش گفته خیلیم نیازه کلی غصع خورده فشار روشه بهش گفتم قراره ببرمش راه بیفتیم 

زن دومشم ک جاری میشه رفته بوده خرید لباس برا مسافرت 

روز بعدشم ساک و چمدون بستن راه افتادن الانم مسافرتن جاریش عکسای جاده و کافه هایی ک میرنو استوری میکنه فرض کنیییین🫥😂

زنه میگه داذم روانی میشم اما انار ب فکر طلاقم هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد فحش نمیدم ولی عجیبه یه نفر اینقدر خر باشه🤔

رضایت نمیداد شوهرش زن بگیره ، فوقش جاری میشد صیغه ای

خودشم مهریه میذاشت اجرا و خون به جیگرشون میکرد

بعد طلاق ، همه جا هم از خونه خراب کنی جاریش میگفت تا بی آبرو بشه .

وقتی خودش خودشو بی ارزش میدونه ، توقع احترام از بقیه مسخره اس

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من زیاد فحش نمیدم ولی عجیبه یه نفر اینقدر خر باشه🤔رضایت نمیداد شوهرش زن بگیره ، فوقش جاری میشد صیغه ...

والا فقط حرف شما نیست حرف ی محلست نمیدونم چی بینشونه ک نمیگه