رفتم آرایشگاه برای اصلاح یه باره گفتم دم موهامم کوتاه کنه بعد گفت شپش داری آنقدر حالم بد شد که حد نداشت همونجا میخواستم گریه کنم و همینطور عذر خواهی میکردم که من نمی دونستم وگرنه نمیومدم که وسایل شما آلوده و نشه و فلان اونم می گفت طوری نیست و اشکال نداره و اصلا کاش بهت نگفته بودم بعدشم بهم گفت یه وقت به کسی نگی ها برو یه شونه مخصوص از فلان جا بگیر ومایونز بزن به سرت درست میشه منم از اونجا که اومد به مامانم گفتم تا حالا شپش ندیدیم از اینترنت عکس شپش و تخمش رو آوردیم کل سرمو زیر و رو کرد هیچی پیدا نکرد چرا بهم دروغ گفت من حالم خیلی بده دیگه دلم نمیخواد پامو تو هیچ آرایشگاهی بزارم باز خوبه هیچکس اونجا نبود.میخوام برم پیش متخصص اوناهم بررسی می کنن که شپش هست یا ن؟
کف سر نه یک سانت مونده که ریشه موهاتو ببین اگه داشته باشی مشخصه.شاید شوره داشتی آخه اگه شپش بود خارشش شدید بود! برو بهداشت برات چک میکنه بعدم برو به آرایشگره بگو
هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️ ❤️
منم سرم شوره داره هر سری میرم یه ارایشگره ست بهم می گه شپش داری تخم شپشه این سفیدا
استدلالشم این بود که هر نقطه ی سفیدی به مو چسبیده باشه تکونش بدی نیفته تخم شپشه
زنیکه عقلش نمیرسه
رفتم دکتر گفت شپش نیست شوره ست
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
اولا اگه شپش داشتی کلا دس ب سرت نمیزد و وسایلش بهت نمیزد حتی قیچیشو درثانی تو بهش میگفتی خانم من حوله شونه روسریم فقط فقط شخصی خودمه با کسی مشترک نیستم مطمین باش چرت گفته ینفر ب منم این چرتو گف بهش دقیقا گفتم چی میگی من هرروز حمومم وسایلمو حتی باشوهرمم مشترک نیس جاییم نمیرم ک شپش بگیرم
احتمالا وسایلش آلوده بوده مطمئن بوده وار د موهات شده الانم سریع روغن بزن و شونه کنه تو حمام شونه بزن بعدم نگاه کن باشه میفته یا به شونه میمونه تند تند زیاد میشن روزی چند بار تکرار کن و از ریشه شونه بکش