2777
2789
عنوان

افغانی های

| مشاهده متن کامل بحث + 1312 بازدید | 102 پست
قبلا بله ولی بعضیاشون بالای بیست ساله ایرانن برو بیایی دارن برای خودشون این گداها جدیدن

خودت داری میگه ایران،یعنی تو ایران کسی شدن ،که الان واسه تیران شاخ شدن،هه 

بی فرهنگ بی اصالت که میگن همینان

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اولا درست صحبت کن ساده لوح حرف قشنگی نیست بعدشم مجانی نمیجنگن کلی دولت بهشون پول میده موقعی که میرفت ...

اون دسته ای که عضو این نیروها هستن جدا..اینایی که الان همون آوردن قصدشان اشغال نرم ایران هستش ..بعدشم ساده لوح بنظر من حرف زشتی نیست 

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پولشون واسه خودشون این یک،ثانیا اونایی که قانونی اومدن نه اوناییکه از چرخ هواپیما آویزون شدن این دوا ...

خوب این ضعف دولته زمان اون بنده خدا نمیدونم کی بود اوایل انقلاب که همه رو اعدام میکرد کلی افغانی اعدام شدن و بعدم همه شونو انداختن بیرون الانم باید همون‌طور باشه تا بترسن ونیان

همونا هر کدوم پنج شش تا بچه بیارن و بچه های ما هم مهاجرت کنند برن ایران میشه مال خودشون دیگه

غلط کردن،مگه به کمیته؟به کیفیته عزیزم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
غلط کردن،مگه به کمیته؟به کیفیته عزیزم

فلسطینی ها خونه هاشون رو به یهودیها فروختن و اونها زور شدن ملتی که تاریخ نمیدونه همیشه محکوم به شکسته 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
فلسطینی ها خونه هاشون رو به یهودیها فروختن و اونها زور شدن ملتی که تاریخ نمیدونه همیشه محکوم به شکست ...

واقعا ها ممکنه یه روز ایران هم به این وضعیت دچار بشه فقط کافیه یه رهبر داشته باشن ایران نابود میشه

چند روز پیش شاهین صمدپور استوری گذاشته یه افغانی از مرز میاد بعد تو محل یوسف اباد میچرخیده دیده در بازه میره داخل طبقه دوم یه زن تنها بوده دستش میزاره رو گلوش اگه حرف بزتی میکشمت بعدم بهش تجاوز میکنه اینا اینقدر حروم لقمن

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
بفرما اینم معنیش..دیگه من مسئول ذهن و افکار شما نیستم

خوب خوش باور وزود باور بگی یه کسی برنمیخوره ولی ساده لوح یعنی احمق اسکول شاید شما یه زبان دوم داری چون اگه فارس باشی همه میدونن بده