2777
2789

دوبار ابشو میزاریم جوش بیاد و میریزم دور، بعد دوباره چند تا پیاز قاچ میکنم داخل قابلمه و توش اب میریزم و میزارم یه شب تا صبح بپزه، بعد نمک و فلفل میزنیم و با آبلیمو یا آب نارنج تازه میل میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نون میخورن و خیلیا هم آب کله پاچه رو تلیت میکنن ولی با برنج نمیخورن

اول از همه مهم تمیز کردن کله و شستنشه و اینکه هیچ مویی نداشته باشه و چندبار هم از سمت بینی بزنش زمین تا قشنگ تمیز بشه و کامل بشورش بعد تو قابلمه پیاز فراواران خورد کن و کمی زردچوبه بزن و چند حبه سیر بنداز و چند تا برگ بو و یه کوچولو دارچین کله رو بنداز و آب زیاد بریز که تا آخر با همون آب بپزه اگر کف کرد کف روشو با ملاقه بردار و بریز دور در آخر بهش آبلیمو یا آب نارنج بزن با نمک و فلفل سیاه و اینکه مهم اینه که چند ساعت بپزه با شعله کم تا قشنگ جا بیفته من معمولا شب تا صبح میذارم بپزه 

کله پاچه رو تمیز میشورمش

داخل قابلمه اب و نخود خیس کرده و پیاز و چندتا برگ بو و زردچوبه میریزم. میزارم تا جوش بیاد.حتما درشو باز بزار چون جوش بیاد کف میکنه.

کف روشو میگیرم و دم کنی میزارم و زیرشو کم کیکنم تا ملایم ۶ ساعت بجوشه.

وقتی پخت من گاهی اوقات یکم رب سرخ میکنم بهش اضافه میکنم گاهی هم بدون رب.

با نون تیلیت میکنیم .

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
کله پاچه رو تمیز میشورمشداخل قابلمه اب و نخود خیس کرده و پیاز و چندتا برگ بو و زردچوبه میریزم. میزار ...

ممظورم خمون رب بود؛ رب به نظر نباد رنگشو خوشرنگ کنه مزشو بد نمیکنه!؟

من قبلا کله و آب و ادویه و پیاز خام قاچ شده میذاشتم

ولی جدیدا پیاز داغ میگیرم با روغن خیلی کم کلییییی زردچوبه هم میزنم با چوب دارچین و برگ بو

چون زردچوبه تفت میخوره خیلی خوشرنگ تر میشه

تیلیت نمی‌کنیم با نون میخوریم

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

طرزتمیز کردنش خیلی مهمه با چاقو وگوشکوب کله رونصف میکنم مغزشو درمیارم آشغالهای بینیشو میریزم دور پس کلش یه غده هست اونم در میارم لای سماش مشکافم یه کیست مو هس اونم در میارم به همون روشی که دوستان گفتند  میپزم

ممظورم خمون رب بود؛ رب به نظر نباد رنگشو خوشرنگ کنه مزشو بد نمیکنه!؟

هم رنگشو خوب میکنه هم مزشو .

رب رو میتونی با ۲ قاشق روغن سرخ کنی بعد اضافه کنی بعد اب گوشتش خیلی خوشرنگ میشه.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.