2821
2789

بخدا حس میکنم دست و پام سر شده بدنم یخ کرده دیگ داغونم کرده 😭 هرچقدر من اونو دوست دارم هرچقدر من به اون وابسته ام اون از من دوره 😭😭😭😭

بچها شوهرم نظامیه محل کارش اینجا نیست یه شهر دیگس بعد ی هفته سه روز پیش اومد شهرمون بخدا توی این سه روز یک ساعت هم پیش من نبوده 😭 

دیشب ساعت ۸ خوابیده امروز ساعت ۲ بهش زنگ زدم بوق آخر جواب داده میگ خب چیه زنگ زدی 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه مدت کم محلی کن .... برمیگرده سمتت ....خیلی دور و برش چرخیدی

اصلا نصف ماه نیستش من نمیبینمش ۱۵ روز 

الآنم که اومده ۳ روزه ندیدمش 

ما اصلا باهم حرف نمیزنیم

من نمیتونم خب من به محبت نیاز دارم 😭

دوست پسرم که نیست 

الان امروز میگ بعد سه روز زنگ زدی کجا بودی تا حالا در حالی که من چند بار دیشب زنگ زدم جواب نداد 

رابطه عاطفی بین اعضای حانواده اش چطوره

سنتی آشنا شدید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
رابطه عاطفی بین اعضای حانواده اش چطورهسنتی آشنا شدید

تویکی از تاپیک ها تگتون کردم یه متنی نوشتم براتون زیاده ولی بخونید لطفاً خواهش میکنم کمکم کنید من فقط ۱۸ سالمه بخدا پیر شدم دیگه 😭 تازه شوهرم منو عامل بدبختی هاش می‌دونه ولی بخدا من دست از پا خطا نمیکنم 😭 گفتن فاصله بگیر دور شو ی روز عادی بودم زیاد بهش نچسبیدم این بلاهارو‌سرم آورد 

چیکار کنم تروخدا 😭

یه خواهر داره که براش عزیزه با پدرش خوب نیست مادر ندارع یه برادر داره ی سال از خودش بزرگتره با اونم خوبه اما تهران زندگی می‌کنه برادرش 

ما دوست بودیم ما عاشق بودیم لیلی و مجنون بودیم شوهرم یهو اینجوری شد بخدا 😭 مشکلاتی رو دارم تحمل میکنم که واسه ده سال زندگی مشترکه ما ققط چند ماهه عقد کردیم 

تویکی از تاپیک ها تگتون کردم یه متنی نوشتم براتون زیاده ولی بخونید لطفاً خواهش میکنم کمکم کنید من فق ...

توی پیام هات خیلی خیلی وابسته نشون دادی خودتو

ایشون به نظر میاد اصلا برای همسر جایگاه عاطفی خاصی قائل نباشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
توی پیام هات خیلی خیلی وابسته نشون دادی خودتوایشون به نظر میاد اصلا برای همسر جایگاه عاطفی خاصی قائل ...

امضای شما خیلی قشنگه خیلی عمیق و با مفهومه 

من نمی‌دونم بدبختی من در مقابل همه مشکلات تاریخ چقد بزرگ و چقد کوچیکه اما خودمو از پا در آورده 😭 

کسی که دوست پسرم بود می‌گفت آرزومه بخوابم بیدار شم تو جلوم باشی الان میرم بغلش کنم کنارش بخوابم میگ بهم نچسب میگ نفسات اذیتم می‌کنه درحالی که من بالا پایین شدن قفسه سینه شو‌ چک میکنم همیشه خداروشکر میکنم بابت نفس کشیدنش 😭 قلب من خورد شده غرورم خورد شده من چیکار کن

امضای شما خیلی قشنگه خیلی عمیق و با مفهومه من نمی‌دونم بدبختی من در مقابل همه مشکلات تاریخ چقد بزرگ ...

دختر قشنگم 

ایشون چند ساله اند

به نظرم آمادگی مسئولیت ازدواج نداشتند

دختر قشنگم ایشون چند ساله اندبه نظرم آمادگی مسئولیت ازدواج نداشتند

پیاممو تاپیک دیگ گذاشتم براتون خوندید؟ تگتون کردم اونجا 

۲۳ سالشه 

چیکار کنم الان من ؟ چجوری رفتار کنم 

میگن نظامیه شغلش سنگینه درکش کن 

میگن مادرش مرده درکش کن 

میگن مشکل مالی داره درکش کن 

بخاطر تک تک اینا درکش کردم اما چیکار کنم 

بخدا نابودم کرده دیگه 😔

پیاممو تاپیک دیگ گذاشتم براتون خوندید؟ تگتون کردم اونجا ۲۳ سالشه چیکار کنم الان من ؟ چجوری رفتار کنم ...

خودتو کم عزت نکن