اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
رابطه عاطفی بین اعضای حانواده اش چطورهسنتی آشنا شدید
تویکی از تاپیک ها تگتون کردم یه متنی نوشتم براتون زیاده ولی بخونید لطفاً خواهش میکنم کمکم کنید من فقط ۱۸ سالمه بخدا پیر شدم دیگه 😭 تازه شوهرم منو عامل بدبختی هاش میدونه ولی بخدا من دست از پا خطا نمیکنم 😭 گفتن فاصله بگیر دور شو ی روز عادی بودم زیاد بهش نچسبیدم این بلاهاروسرم آورد
چیکار کنم تروخدا 😭
یه خواهر داره که براش عزیزه با پدرش خوب نیست مادر ندارع یه برادر داره ی سال از خودش بزرگتره با اونم خوبه اما تهران زندگی میکنه برادرش
ما دوست بودیم ما عاشق بودیم لیلی و مجنون بودیم شوهرم یهو اینجوری شد بخدا 😭 مشکلاتی رو دارم تحمل میکنم که واسه ده سال زندگی مشترکه ما ققط چند ماهه عقد کردیم
تویکی از تاپیک ها تگتون کردم یه متنی نوشتم براتون زیاده ولی بخونید لطفاً خواهش میکنم کمکم کنید من فق ...
توی پیام هات خیلی خیلی وابسته نشون دادی خودتو
ایشون به نظر میاد اصلا برای همسر جایگاه عاطفی خاصی قائل نباشه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
توی پیام هات خیلی خیلی وابسته نشون دادی خودتوایشون به نظر میاد اصلا برای همسر جایگاه عاطفی خاصی قائل ...
امضای شما خیلی قشنگه خیلی عمیق و با مفهومه
من نمیدونم بدبختی من در مقابل همه مشکلات تاریخ چقد بزرگ و چقد کوچیکه اما خودمو از پا در آورده 😭
کسی که دوست پسرم بود میگفت آرزومه بخوابم بیدار شم تو جلوم باشی الان میرم بغلش کنم کنارش بخوابم میگ بهم نچسب میگ نفسات اذیتم میکنه درحالی که من بالا پایین شدن قفسه سینه شو چک میکنم همیشه خداروشکر میکنم بابت نفس کشیدنش 😭 قلب من خورد شده غرورم خورد شده من چیکار کن
امضای شما خیلی قشنگه خیلی عمیق و با مفهومه من نمیدونم بدبختی من در مقابل همه مشکلات تاریخ چقد بزرگ ...
دختر قشنگم
ایشون چند ساله اند
به نظرم آمادگی مسئولیت ازدواج نداشتند