۳ ماه پیش که مامانم بیمارستان بستری بود ی خانم دیگه هم مشکلش مثل مامانم بود و بستری بود این خانم هم دخترش وه ازدواج کرده بود و بچه نداشت از اهواز اومده بود پیش مامانش مونده بود خلاصه با هم در حد خیلی کم دوست شدیم و شماره دختره ارو گرفتم و بعد حدود ۳ ماه هی استوری های غمگین میذاشت بهش پیام دادم و حال و احوالپرسی کردم ی دفعه شروع کرد بهم گفت مریضم میخام برم دکتر شوهرم پول نمیده روم نمیشه به بابام و خاله ام بگم و من دوزاریم افتاد که از من میخاد به شوهرم گفتم گفت بده بهش بعد قرار شد مثلا ۱۰ روز بعدش برگردونه ولی دیگه برنگردوند.من خیلی آدم دست و دلبازی هستم هر کی پول بخاد میدم خیلی هم کمک مالی چه از پول خودم چه از خیریه به دیگران میدم ولی واقعیت ناراحت شدم به این خانم پول دادم
حالا مبلغش بماند فکر کنید ی چیزی نزدیک به میلیون بهرحال حاصل زحمت شوهرمه از وقتی کارش بیشتر شده و میبینم چقدر خسته است بیشتر سعی میکنم حساب کتاب شده تر خرج کنم،بارها شده آدم ها چون میدونن من راحت پول میدم بهم رو زدن و من دادم نه اینکه پولدار باشم اتفاقا از معمولی پایین ترم ولی چون اطرافیانم پولدار هستن مثلا بهم پول میدن میگن بده به ی نیازمند و کم و کسری هاش رو خودم جبران میکنم عادت کردم که دست دهنده داشته باشم که دیگه تصمیم دارم به هیچکس همینطور ندم
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
این واژه در دستور زبان فارسی جایگاه و نقش اسم را دارد. ثواب ریشه عربی دارد و از واژه ثوب مشتق شده است. ثواب در زبان فارسی به معنای اجر، مزد و پاداش است و در مقابل عِقاب و جزا قرار میگیرد.
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
خب بسه تو هر جملت هی گفتی من به دیگران کمک میکنم و به خیریه کمک میکنم و .... کمک میکنی که کمک میکنی دستت درد نکنه
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
خب بسه تو هر جملت هی گفتی من به دیگران کمک میکنم و به خیریه کمک میکنم و .... کمک میکنی که کمک میکنی ...
نه عزیزم منظورم اینه که اصلا آدم خسیسی نیستم همیشه هر کس بهم گفته دادم ولی رفتار این خانم باعث شد واقعا از این به بعد فکر شده تر حتی به کسایی که بهم رو میزنن کمک کنم