2777
2789

سلام عزیزان

اینقد نگران و دل آشوبم نه خواب دارم نه خوراک آرامش ندارم

مدتیه دچار لکه بینی میشم مثلا تو هفته ۱۶یبار بود وکلا قطع شد دوباره هفته۱۷هم یبار شد و قط شد

نداشتم تا هفته۱۹ هی کم وزیاد شد

تا از هفته ۲۰الان یه هفته هست دچارش شدم یهو میبینی میرم سرویس رو دستمال زیاده بعدش چند ساعت بعدش کم میشه بعد چندسال باردار شدم🥲🥲🥲😭😭خیلی نگرانم دکتر هم رفتم شیاف داده روزی دوتا

سونو هم سه روز پیش رفتم گفت چیزی نیست

کسی بوده تا حالا تجربه داشته باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم به دردت بخوره یا نه ولی دخترخالم تا هفته اخر که زایمان کنه لکه بینی داشت با شیاف فقط کم میشد ولی همیشه داشت تا اخرش الان دوماه زایمان کرده کلا قطع شده فقط روز زایمان یکم داشته دکترشم کلا میگفت طبیعیه

بیشتر استراحت کن رابطه جنسی اصلا نداشته باش اصلا ارگاسم نشو چون دهانه رحم رو شل میکنه

اصلا چند ماهه رابطه ندارم هیچی

فقط تو هفته ۱۵هفته و دو روز بود فک کنم سونو داخلی دکتر ازم گرفت گفت واسه طول سرویکس بعد یه چند روز بعدش اینجوری شدم 😭😭😭😭ینی ممکنه واسه اون بوده باشه؟ولی بازم میگم با این وجود چرا اینقد طولانی شد😭😭

اگه بچم چیزیش بشه میمیرم ترس مثل خوره افتاده توجونم😭😭

من خیلی کم یوقتهایی لک بینی داشتم که تا ۹ ماه آمپول و شیاف و قرص نیزوپرد روزی دو تا استفاده می‌کردم ...

عزیزم خدا برات نگهش داره زیر سایه خدا و پدر ومادر بزرگ بشه

اصلا چند ماهه رابطه ندارم هیچیفقط تو هفته ۱۵هفته و دو روز بود فک کنم سونو داخلی دکتر ازم گرفت گفت وا ...

عزیزم کار سنگین نکن 

پله بالا پایین نکن 

پیاده روی زیاد نکن خیلی کم .. 

هرمشکلی باشه با همین استراحت خوب میشه قول بهت میدم 

و درنهایت بچتو بسپار بخدا 

هر بژی کورد
عزیزم کار سنگین نکن پله بالا پایین نکن پیاده روی زیاد نکن خیلی کم .. هرمشکلی باشه با همین استراحت خو ...

توکلم به خدا هست وهمون خدایی بعد چندسال بهم این بچه رو بخشیده🥲🥲