سلام دوستان عزیزم،من خودم چندساله آرزومه برم کربلا ولی شوهرم مخالفه وهرچی هم ختم و دعا خوندم فایده نداره،ولی دلم روشنه بلاخره حاجت روا میشم برای همین میخوام متوسل به امام زمان بشم.
و درمورد توسل به امام زمان
من خودم چندسال پیش حدود یک ماه هر صبح بعد از نماز صبح دعای عهد رو میخوندم یه روز صبح قبل از نماز صبح خواب دیدم که یه جوون با لباس روحانی بایه صورت مهربون بایه خال سیاه تو صورتش با یه انگشتر تو دستش کنارم نشسته بود و بالبخندبهم نگاه میکرد بعد من تو خواب احساس کردم شاید امام زمان باشند بعدازخواب بیدارشدم همون لحظه رفتم تو گوشی و مشخصات امام زمان رو خوندم دقیقا همون مشخصاتی بود که من دیدم و فهمیدم من با امام زمان ملاقات کردم،من قبلاً شنیده بودم هرکس چهل صبح پشت سر هم دعای عهد بخونه امام زمان رو توی خواب میبینه
، و یکبارهم حدود هفت سال پیش شوهرم بیکار بود و خونه هم نداشتیم و تو خونه مادر شوهرم زندگی میکردیم ومن اوضاع روحی بدی داشتم روز نیمه شعبان رفته بودم خونه یکی از همسایه ها مولودی ،بعد اونجا یه دسته گل داشتن گفتن اینو پرت میکنن تو جمعیت تو دست هرکس بیوفته حاجتش به واسطه امام زمان برآورده میشه و اونجا اون دسته گل دقیقا افتاد توی دست من،واز بعدازاون مراسم همسرم سریه کار خیلی خوب رفت خونه مون هم که مسکن مهر بود و کارش متوقف بود دوباره شروع به کار کردن وخیلی زود تحویل دادن،
هدفم از تعریف این داستان ها این بود که امام زمان ما رو میبینن و به فکر ما هستن ،پس بیاید امروز تو یه ساعت مشخص با همدیگه دعای فرج امام زمان (الهی عظم البلا)رو بخونیم و برای سلامتی و ظهور ایشون دعاکنیم و بهشون متوسل بشیم و ازشون حاجاتمون رو بخواین انشالله که به لطف ایشون خداوند حاجات هممون رو بده،