2777
2789

اسمم ریحانس . ۲۵ سالمه.۶ ماهه قرص کلونازپام برای خواب یک عدد . فلوکستین ۱۰ روزی سه عدد و اسنترا ۵۰ بعد ناهار مصرف میکنم 

از کاه کوه میسازم برای خودم 

فکرام احاطه م کردن اجازه زندگی بهم نمیدن .به همه چی پر و بال میدن . عین یه مرده متحرک شدن

خیلی وقتا حوصله مسواک زدن دسشویی رفتن حموم رفتن ندارم 

الان دو ماهه می‌خوام اتاقمو تمبر کنم نمیتونم بو گرفته اصلا انگار 

توی فکرم با اسم مهسا فاطمه رستا و... با خودم حرف میزنم . اصلا نمیدونم این اسما کین 

می‌خوام خودمو دعوا کنم میگم مثلا فاطمه بس کن به خودت بیا ولی من فاطمه نیستم 😭

توی خیابون که میرم یادم نمیاد از کدوم سمت اومدم 

یهو به خودم میام میبینم به مقصد رسیدم

دکترتو عوض کن 

از کلونازپام اصلا خاطره خوبی ندارم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

وقتی یه دکتر نتیجه نمیگیری باید عوضش کنی عزیزم 

بهت گفت مشکلت چیه ؟ چه بیماری ای داری؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)