بی بی چک دارم ولی جرات ندارم بزنمش چون تازه ازدواج کردم😐اقدام نکردیم ولی رابطمون محافظت شدم نبود،ازیه هفته قبل موعدم علائم پریودیم شروع شد از دوروز قبل پریودم لکه بینی (گلاب ب روتون لکه قهوه ای رنگه)امروزم ک موعدمه لکه بینی دارم خونریزی نیست بازم همون رنگیه،مدتیه سمت چپ تخمدانم ی چیزی حس میکنم ک حالت انقباض خودشو میگیره همشم خستم وخواب آلود بعضی وقتا تهوع،یعنی این لکه ها پریوده یا بارداریه چیه🥲
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همینطور ۴۲ روزه پریود نشدم زعفران هم میخورم نمیاددددد
باید برم دکتر شما ام برو مشکلات همه یکسان نیست شاید تنبلی کیست پرولاکتین نازک بودن دیواره داری
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
من لکه قهوهای داشتم فک کردم شروع پریودمه قطع شد چند روزه و الان ۱۳ هفتمه
من ی هفته بعد از پاکی لکه قهوه ای اونم یروز داشتم
بگو ک اشتباهههههههههه
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
من لکه قهوهای داشتم فک کردم شروع پریودمه قطع شد چند روزه و الان ۱۳ هفتمه
اوخیییی
یه سوال من خرداد ۶ پری شدم
ماه قبل یادم نیست ولی دو سه روز جلوتر بود
ولی این ماه رابطه محافظت نشده داشتم سوم صفر بود خیلی هم ترس داشتم
ولی هنوز خبری از پری نشده
بنظرت باردارم؟
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
جدی میگی؟اخه ببخشیدها همش نوار میزارم سریع لکه هاقطع میشه دوباره حس میکنم پریودم باز قطع میشه قطره چ ...
اره علایم لانه گزینی هست فکر کنم
یه بیبی بزن نترس